Nieuwe Coronavirus-circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken! Nieuwe regeling voor hotels en restaurants

nieuwe coronaviruscirculaire van ministerie van interieur naar hotels en restaurants
nieuwe coronaviruscirculaire van ministerie van interieur naar hotels en restaurants

Aan de 81 provinciale gouverneurs van het ministerie van Binnenlandse Zaken Restaurants in accommodatiefaciliteiten stuurde een circulaire over het onderwerp. In de circulaire, over de hele wereld en vooral in de verspreiding van het epidemische coronavirus dat een snelle toename doormaakt in Europa en een stijging van het aantal patiënten dat in Turkije wordt gezien en de zaak werd genoemd.


Er werd aan herinnerd dat met de circulaires die eerder naar de provincies werden gestuurd, de basisprincipes van de gecontroleerde sociale levensperiode, zoals schoonmaak, masker- en afstandsregels, evenals het verloop van de epidemie en mogelijke risico's, werden bepaald en meegedeeld aan de gouverneurs.

Met deze circulaire, eet- en drinkgelegenheden zoals restaurants, restaurants, patisserieën, cafés, cafés 10:00 tot 20:00 uur tussen de openingstijden van het restaurant, het restaurant of bedrijven die online eten bestellen, die alleen geopend kunnen zijn om afhaal- of afhaalservice te bieden. Vanaf 20 uur Achteraf werd aangegeven dat de pakketdienst alleen telefonisch of per online bestelling kon worden verleend.

Aan de andere kant worden de principes waaronder restaurants en restaurants in hotels en accommodatiefaciliteiten kunnen werken, gepubliceerd door ons ministerie. Veel Gestelde Vragen 9e Er werd gezegd dat het in het artikel werd uitgelegd.

Houd er echter rekening mee dat sommige hotels en / of accommodatiefaciliteiten de regels voor restaurants en restaurants overtreden, mensen die niet aan de vereisten voldoen, worden toegelaten tot restaurants of restaurants in het hotel of de accommodatie, of om de beperkingen te omzeilen, worden programmapakketten voor muziek en maaltijden te koop aangeboden. trok zich terug.

In deze richting;

1. Restaurants of restaurants in hotels en accommodatiefaciliteiten, die zijn vrijgesteld van de beperkingen op eet- en drinkgelegenheden, zullen alleen cateringservices kunnen verlenen aan gasten van accommodatie.

2. Restaurants of restaurants in hotels en accommodatiefaciliteiten mogen niet uitverkocht worden via afhaalmaaltijden.

3. De inspectieactiviteiten voor deze plaatsen worden geïntensiveerd en de effectiviteit ervan vergroot.

4. Bij de inspecties door wetshandhavers, klanten in restaurants of restaurants in hotels en accommodatiefaciliteiten Identiteitsrapportagewet Zeker zal worden nagegaan of het zich onder de personen bevindt die in het kader van zijn aangemeld.

5. Identiteitsrapportagewet Er wordt nagegaan of er enige inconsistentie bestaat tussen de in het kader van het hotel gedane meldingen en de eigen administratie van de accommodatie.

6. Uren in restaurants, restaurants en andere zalen in hotels en accommodatiefaciliteiten Vanaf 22.00 uur Dan zal de muziekuitzending (inclusief live muziek, het afspelen van opnames, enz. Elke uitzending) onder geen enkele omstandigheid plaatsvinden.

De beslissingen van de provinciale / districtscommissies voor algemene hygiëne zullen met spoed worden genomen door de gouverneurs en districtsgouverneurs in overeenstemming met het 27e en 72e artikel van de algemene hygiënewet in overeenstemming met de bovengenoemde principes en er zal geen verstoring worden veroorzaakt in de uitvoering.

In overeenstemming met de relevante artikelen van de Algemene hygiënewet en de Wet op de stimuleringsmaatregelen voor toerisme wordt een administratieve actie ondernomen voor de hotels en accommodatiefaciliteiten waarvan wordt vastgesteld dat ze in strijd handelen met de vastgestelde principes of activiteiten uitvoeren als uitgaansgelegenheden.

In het kader van artikel 195 van het Turkse wetboek van strafrecht zal de noodzakelijke gerechtelijke procedure worden ingeleid met betrekking tot het misdrijf.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties