Mobiliteitsprijs voor Mersin Metropolitan

myrtle bigsehire mobiliteitsprijs
myrtle bigsehire mobiliteitsprijs

Mersin Metropolitan Municipality, georganiseerd door de evenementen van 16 tot 22 september tussen de Europese Mobiliteitsweek, ontving een prijs van de Vereniging van Gemeenten van Turkije. Metropolitan, met de evenementen die binnen de week worden georganiseerd 'Nationale prijs Europese mobiliteitsweek 2020'nu het gebied werd een van de drie metropolen.


Mersin Metropolitan Municipality wilde het gebruik van fietsen en voetgangerswegen gedurende de week vergroten en burgers aanmoedigen om met alternatieve transportmethoden te reizen in plaats van met motorvoertuigen. Fietstocht door de week, kunstwedstrijd voor kinderen en bewustmakingsactiviteiten voor de regulering van de Metropolitan Municipality, Turkije Unie van gemeenten in eigen huis opgericht "Nationale prijsjury" werd toegekend door.

Büyükşehir toonde succes in alle beoordeelde categorieën

Mersin Metropolitan Municipality, wiens werken gedurende de week werden beoordeeld door de jury, "Activiteiten van de Europese mobiliteitsweek""Permanente voorzorgsmaatregelen" ve "22 september autovrije dag" Hij ontving zijn onderscheiding als een van de drie metropolen die aan de criteria voldeden.

"Weekactiviteiten" In de categorie werden activiteiten geëvalueerd zoals posters, posts op sociale media, briefings, muziekoptredens, filmvertoningen, verkeerstrainingen en brede participatiewandelingen.

"Permanente voorzorgsmaatregelen" In de categorie is rekening gehouden met studies als de aanleg van fietspaden, de aanleg van fietsparkeerterreinen, de ontwikkeling van groenvoorzieningen, opritten voor gehandicapten en de uitbreiding van openbaar vervoersnetwerken.

"22 september autovrije dag" Activiteiten als het maken van voertuigen voor het openbaar vervoer en het delen van fietsen de hele dag gratis en het slechts gedeeltelijk openstellen van straten en boulevards voor voetgangers werden geëvalueerd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties