KPSS-verordening in transport in Manisa

regulering van kpss in manisa
regulering van kpss in manisa

De Manisa Metropolitan Municipality heeft de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat burgers die zullen deelnemen aan het Public Personnel Selection Exam (KPSS), dat in het weekend wordt gehouden, geen problemen ondervinden. Hüseyin Üstün, hoofd van de afdeling Transport van Manisa Metropolitan Municipality, gaf aan dat ambtenarenkandidaten gemakkelijk de examenplaatsen kunnen bereiken en deelde ook de informatie dat de ritten met het voertuig om 07.00 uur 's ochtends beginnen.


Op zondag 22 november gaan ambtenarenkandidaten zweten bij het examen Publiekspersoneelselectie. De Manisa Metropolitan Municipality heeft de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om vervoersproblemen voor ambtenaren in Manisa te voorkomen. Hüseyin Üstün, hoofd van de afdeling Transport van Manisa Metropolitan Municipality, wenste succes aan de ambtenarenkandidaten en verstrekte informatie over de maatregelen die werden genomen op het gebied van transport. Onze OV-vluchten starten om 22:07.00 uur 's ochtends zodat onze ambtenarenkandidaten geen problemen ondervinden. Daarnaast zorgen onze teams voor de nodige opvolging in de hele provincie. Bij deze gelegenheid wens ik alle ambtenarenkandidaten succes ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties