Ordu tekent een primeur in de Zwarte Zee met heteluchtballontoerisme

leger brak nieuwe grond in de zwarte zee met heteluchtballontoerisme
leger brak nieuwe grond in de zwarte zee met heteluchtballontoerisme

Burgemeester van Ordu Metropolitan Municipality, die studies ondertekende om de merkwaarde van de provincie te vergroten door Ordu een nieuwe identiteit te geven, dr. Mehmet Hilmi Güler was baanbrekend in de Zwarte Zee met heteluchtballontoerisme.


Ordu Metropolitan Municipality, dat voor het eerst ballonvluchten uitvoerde op het Aybastı Perşembe Plateau, beroemd om zijn meanders, voerde ook een testvlucht uit in de lucht van Altınordu.

President Güler werd gewaardeerd omdat hij de heteluchtballon, die in korte tijd veel aandacht kreeg in nationale en lokale media, naar Ordu had gebracht.

"WIJ WILLEN DE SCHOONHEID VAN ONZE STAD IN DE HELE WERELD VOORSTELLEN"

Ordu Metropolitan burgemeester Dr. Mehmet Hilmi Güler zei dat ze met het geleverde werk al het moois van Ordu aan de wereld wilden introduceren. President Güler vervolgde zijn toespraak als volgt:

“We willen de schoonheid van ons leger en de Zwarte Zee aan de hele wereld laten zien. Daarom proberen we nieuwe velden te creëren die zowel onze Ordu zullen promoten als nieuwe zakelijke kansen en toerisme zullen ontwikkelen met nieuwe alternatieve toeristische systemen. Daarom willen we na het Aybastı-plateau deze prachtige schoonheid aan de kust van Altınordu gebruiken voor de promotie van onze stad. Dit is een geweldige kans. Na Cappadocië doen we dit in Ordu. Ik hoop dat ze goede resultaten zullen boeken. Ons Aybastı-plateau was erg beroemd om zijn meanders, otters, zoetwatermosselen en kanoën. Nu gaan we dit beautyhorloge maken met ballonnen. We zagen onze stranden vanaf het land, toen begonnen we met schepen vanaf de zee te cruisen. Nu brengen we deze schoonheden met ballonnen onder de aandacht van de wereld. We zullen dus proberen meer toeristen aan te trekken door meer te promoten "

De vluchten die zijn gepland door het toeristenbedrijf ORTUR A.Ş. van de Metropolitan Municipality zijn bedoeld om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan het toerisme in de regio.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties