Samenwerkingsprotocol tussen KBU en HAVELSAN voor coöperatief onderwijsprogramma

Samenwerkingsprotocol voor trainingsprogramma's tussen KBU en Havelsan
Samenwerkingsprotocol voor trainingsprogramma's tussen KBU en Havelsan

Samenwerkingsprotocol voor onderwijsprogramma's is ondertekend tussen Karabük University en HAVELSAN.


HAVELSAN Algemeen directeur Dr. Mehmet Akif Nacar en Karabük University (KBU) Rector Prof. Dr. Met het protocol ondertekend door Refik Polat, zullen 3e en 4e jaars studenten van de Karabük University Engineering Faculteit Computer Engineering, Electrical-Electronics Engineering en Software Engineering afdelingen deelnemen aan het Cooperative Education Program binnen de vastgestelde quota.

Tijdens de ondertekeningsceremonie van het protocol gaven vicerectoren van de Karabük Universiteit prof. Dr. İzzet Açar en Prof. Dr. Mustafa Yaşar en HAVELSAN-secretaris-generaal Baykal Yaylı en directeur Human Resources Oğuzhan Coşkunyürek waren aanwezig.

HAVELSAN Algemeen directeur Dr. Mehmet Akif Nacar verklaarde dat Karabük University in de top 2021 stond in de Times Higher Education (THE) -ranglijst van 's werelds beste universiteiten voor 1000. Dr. Nacar zei: “Het is belangrijk voor ons om samen met academici en studenten te werken. We willen samenwerken met onze universiteiten op verschillende terreinen van de defensie-industrie. We willen deze samenwerking vooral ontwikkelen op geavanceerde technologiegebieden, ”zei hij.

Karabuk University Rector Prof. Dr. Refik Polat daarentegen; “Hoewel we een nieuwe universiteit zijn, is de vriendelijkheid die HAVELSAN ons heeft getoond echt een eer. Ik denk dat we samen goede dingen gaan doen op het gebied van opleiding, stage en vele andere samenwerkingen. Ik wil HAVELSAN en General Manager Nacar bedanken voor de samenwerking. " zei.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties