Papieren ticketoverzicht van Kayseri Transportation Inc.

Papieren ticketoverzicht van Kayseri Transport as
Papieren ticketoverzicht van Kayseri Transport as

Voor veilig vervoer in het openbaar vervoer eindigt op 19 november het proces van het matchen van de OV-kaart en HEPP-code, dat zal worden gestart als onderdeel van de strijd tegen de Kovid-30-uitbraak. In dit kader wordt het gebruik van papieren tickets per 1 december afgeschaft.


Volgens de circulaire met de titel "HEPP Code Inquiry in Local Public Transport" uitgegeven door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, zal het proces van het matchen van de OV-kaarten van degenen die het openbaar vervoer gebruiken met de Hayat Eve Sığar (HES) codes eindigen op 30 november in Kayseri.

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Stellend dat magnetische tickets, ook wel papieren tickets genoemd, ook zullen worden verwijderd: “Het proces van het matchen van OV-kaart-HES-code is verlengd tot 30 november en magnetische (papieren) tickets zonder personalisatiefunctie zullen vanaf 1 december buiten gebruik worden gesteld. Voor het afstemmen van de HES-code, alstublieft https://kayseriulasim.com/heskodkayit Bezoek het webadres.
Aan de andere kant levert Kayseri Metropolitan Municipality grote inspanningen om het openbaar vervoer veiliger te gebruiken en het risico op besmetting te minimaliseren.

Vanwege het onvoldoende aantal matchen van de OV-kaart en HEPP-code en de ervaren dichtheid, is de HEPP-codematchingsperiode verlengd tot 30 uur op 2020 november 23.59.

HOE OVEREENKOMEN MET HES CODE?

https://kayseriulasim.com/heskodkayit Om elke onrechtvaardige behandeling te voorkomen, wordt u vriendelijk verzocht om op de website te klikken en de informatie op de site, zoals naam, achternaam, TR-identiteitsnummer, onbepaalde HES-code en OV-kaartnummer, op te slaan en overeen te komen met de OV-kaart-HES-code. Bovendien wordt op Alo 153 de nodige ondersteuning voor het matchen van de HES-code met de kaarten gratis verstrekt.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties