İncilipınar Park ontvangt wederom Green Flag Award

incilipinar park ontving opnieuw de groene vlag
incilipinar park ontving opnieuw de groene vlag

Het İncilipınar-park, dat de Denizli Metropolitan Municipality naar de stad heeft gebracht, is er dit jaar ook in geslaagd de Groene Vlag-prijs te ontvangen. Om opnieuw een van 's werelds beste parken te zijn, tescillenen İncilipınar Park, de eerste en enige Groene Vlag-onderscheiding van Turkije voor het beschermen van groene ruimte.

İncilipınar staat ook dit jaar bovenaan


İncilipınar Park, dat de Denizli Metropolitan Municipality naar de stad heeft gebracht, is erin geslaagd om de Green Flag-prijs te ontvangen, die in 1996 in Engeland begon om een ​​nationale standaard in parken en groene gebieden te creëren en zich vervolgens over de hele wereld verspreidde. İncilipınar Park, dat werd geëvalueerd door de onafhankelijke niet-gouvernementele organisatie Keep Britain Tidy in het VK in het kader van het Green Flag-programma in de periode 2020-2021, was opnieuw de trots van Denizli. Om weer een van 's werelds beste parken te zijn, tescillenen İncilipınar Park, de eerste en enige Green Flag-prijs van Turkije, is de titel erin geslaagd om de groene ruimte te behouden. Terwijl İncilipınar Park wordt erkend als een van de beste ter wereld door het Green Flag Award-programma, is het bekend in de wereld, waaronder de VS, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Arabische Emiraten, Spanje, Finland, Zweden, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Portugal en Ierland. Het was een van de 2 333 parken die deze onderscheiding ontvingen.

"We ontmoeten elkaar op gezonde dagen"

Burgemeester Osman Zolan van Denizli, İncilipınar, zei dat dit jaar de trots is van Denizli, Turkije. Groene vlag Turkije op het gebied van İncilipınar Merk op dat de eerste en enige parken, parken en groene zones van president Zola zeiden dat ze een voorbeeld blijven stellen voor zijn werk. Burgemeester Zolan verklaarde dat ze schoonheid zullen blijven toevoegen aan Denizli's schoonheden. “We zijn een stad geworden die op elk gebied concurreert met wereldsteden vanuit Denizli, waar zelfs vogels niet konden vliegen vanwege luchtvervuiling. We hebben deze schoonheden samen naar onze stad gebracht. We zijn blij en trots. Na de pandemie hoop ik dat we elkaar weer zullen omarmen in onze prachtige parken, pleinen en groene zones en elkaar op gezonde dagen zullen ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen en bijgedragen. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties