İmamoğlu: 'Channel Istanbul is een project aan het einde'

imamoglu kanaal istanbul is een project dat ten einde loopt
imamoglu kanaal istanbul is een project dat ten einde loopt

IMM drukte op de knop om "rampgerichte sociale huisvesting" te produceren in Izmit door KİPTAŞ. İBB-president Ekrem İmamoğlu bezocht het land waarop het project zal worden gebouwd in december met Fatma Kaplan Hürriyet, burgemeester van İzmit. İmamoğlu, een journalist, zei: “Vandaag heeft onze president een verklaring afgelegd en is het 'Channel Istanbul-project ten einde gekomen. We zullen een internationale aanbesteding doen, 'zei hij. U bent de IMM-president; Wat denk je? Op de vraag: "Laat me het heel duidelijk verwoorden; De definitie van 'einde' is correct. Channel Istanbul is ten einde. Omdat het niet zal gebeuren. Het is ook in de ogen van onze burgers tot een einde gekomen, het is een project dat in de ogen van 's werelds gerenommeerde financiële instellingen en gerenommeerde bouwbedrijven ten einde is gekomen. We willen dat er als project een einde aan komt. Waarom? Omdat; Zodat de toekomst van Istanbul niet zou eindigen. Onze activiteiten in deze richting zullen worden voortgezet ”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) en Izmit Municipality ondernamen actie om 'Disaster Focused Social Housing' door KİPTAŞ te produceren. IMM-president Ekrem İmamoğlu had een ontmoeting met İzmit-burgemeester Fatma Kaplan Hürriyet in de wijk Arızlı, waar het project zal worden gerealiseerd. İmamoğlu en Kaplan toerde eerst door het land waar de fundering van het project zal worden gelegd, en op hetzelfde punt kwam KİPTAŞ General Manager Ali Kurt voor de camera's.

İMAMOĞLU: "ISTANBUL, TURKIJE ELK ASPECT VAN LOCOMOTIEF van"

İmamoğlu zei: "We wilden deze plek zien met onze president, feliciteren en zien hoe onze relatie verloopt en wat de volgende fasen zullen zijn."

"Ik moet zeggen: Istanbul, Turkije locomotief vanuit elke hoek. elke stap die in Istanbul, Turkije wordt gezet, maakt indruk. Een andere dimensie van Istanbul is met name de verplichting om een ​​zeer hechte relatie te hebben in de vorm van een dialoog met de aangrenzende regio van Turkije. Beginnend bijna van Bolu helemaal tot Edirne, een ander einde is van Balıkesir-Bursa, met andere woorden, Istanbul is een stad die de hele Marmara-regio beïnvloedt. Met zijn verkeer, leven, energie, productie, elk aspect… Kocaeli is een van de provincies waarmee het hier de nauwste communicatie heeft. "

İMAMOĞLU: "İZMİT IS KOCAELİ'S ZWARE SCHADE"

Imamoglu merkte op dat Istanbul en Izmit vergelijkbare problemen hebben in productie, industrie en verstedelijking, en zei: “We hebben zo'n hoofdprincipe naar voren gebracht dat we het vermogen moeten ontwikkelen om samen op te treden, of het nu gaat om waterbeleid, energiebeleid, transportbeleid. Ook hier hebben we de snelste communicatie met Kocaeli tot stand gebracht. Dit is eigenlijk een behoefte. Izmit is ook het levensbloed en hart van Kocaeli. In feite is Izmit de locomotief van deze grote stad. Deze locomotief heeft een echt hardwerkende, zeer enthousiaste en liefdevolle burgemeester van zijn regio. Dit is een kans voor ons. Deze gezonde vorm van dialoog bracht ons dan ook snel tot deze conclusie ”.

İMAMOĞLU: "WIJ MOETEN GOEDE COMMUNICATIE ZIJN BIJ ELKE STAP NAMENS AARDBEVING"

Zeggende "Maar we willen hier niet blijven", bracht Imamoglu het probleem naar het aardbevingsprobleem:

“Aardbeving is onze prioriteitsagenda, de belangrijkste agenda van Istanbul. Dit geldt ook voor Kocaeli. Vooral hier, bij elke stap die genomen moet worden in naam van de aardbeving, van stedelijke transformatie tot dit soort sociale woningbouw en andere kwesties, moeten we te allen tijde goed met elkaar communiceren. We gaan dit ontwikkelen. En hopelijk zullen we samen stappen ondernemen om van Izmit, Istanbul en de nabijgelegen geografie een solide structuur te maken die het minst zal worden beïnvloed door de aardbeving. Onze dialoog met het ministerie over deze kwestie wordt voortgezet. Dit is echt een kwestie boven politiek; een nationale kwestie. Ik noem het zelfs als het onafhankelijkheidsprobleem, wat inderdaad het geval is. Bij analyse zal iedereen het voelen. Ik hoop dat we betere dingen zullen blijven doen met onze Fatma-burgemeester en de gemeente İzmit. "

İMAMOĞLU: "ONZE DEUR STAAT VAN ELKE PARTIJ OPEN VOOR DE GEMEENTE"

Benadrukkend dat hun deuren openstaan ​​voor gemeenten die tot elke politieke partij behoren, zei İmamoğlu: “Het ontwikkelen van zaken en solidair zijn met elke gemeente die bij ons aanklopt, is een begrip dat past bij ons Istanbul en onze weg. Laten we dit ook onderstrepen. Onze deuren zijn voor niemand op slot, maar staan ​​wijd open. Laten we dit hier hebben aangekondigd, ”zei hij.

KAPLAN: "DE NAAM VAN HET PROJECT ZAL 'KİPTAŞ İZMİT ÇINAR HOUSES' ZIJN"

Door de informatie te delen die İmamoğlu beloofde hen te steunen tijdens zijn bezoek aan İzmit nadat hij was verkozen tot IMM-president, deelde İzmit burgemeester Hürriyet de informatie dat de naam van het project "KİPTAŞ İzmit Çınar Houses" zal zijn, geïnspireerd door het logo van de gemeenten. Kaplan verklaarde dat ze voorrang zullen geven aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die heldhaftig hebben gevochten tijdens het pandemieproces:

“We kwamen drie maanden geleden bij elkaar, samen met de IMM-teams. Eerst bepaalden we de rubrieken over wat ze in Izmit kunnen doen, en na die titels begonnen onze eenheden geleidelijk onderhandelingen voor de projecten. Drie maanden later starten we het project 'Rampengerichte sociale huisvesting', een van de belangrijkste pijlers van deze projecten, door hier vandaag 'Bismillah' te zeggen. Onze lieve president is vandaag naar het land gekomen. KİPTAŞ vond de plek zeer snel, verzorgde de inkoopwerkzaamheden en bereidde het project zeer snel voor. Het is een heel belangrijke en trotse baan voor ons. In het bijzijn van alle inwoners van Izmit wil ik mijn lieve president en zijn waardevolle team bedanken dat ze onze broeders en zusters zijn die naar ons zijn gekomen. We zeiden: 'We zullen goede dingen doen'. We geloofden het. Met de steun van onze presidenten is dit een begin in Izmit. Veel betere projecten zullen worden voortgezet. "

KURT: "WE ZULLEN DE STICHTING IN DECEMBER MAKEN"

KİPTAŞ General Manager Kurt verklaarde dat ze als KİPTAŞ een voorbeeldige samenwerking hebben gerealiseerd met de gemeente İzmit, en verklaarde dat de sociale huizen die ze in de regio zullen bouwen in boetiekstijl zullen zijn. Kurt zei dat ze de basis zullen leggen van het project dat ze zullen produceren voor burgers die in Kocaeli wonen en geen geregistreerde huizen hebben, zei Kurt: “Vanaf vandaag hebben we onze licenties verkregen van onze districtsgemeenten. We zullen de financiële processen in de nabije toekomst afronden. We zullen dit proces beheren door de vraag te verzamelen. Het is een project bestaande uit circa 143 zelfstandige eenheden. We proberen alle processen van ons project op een transparante en participatieve manier uit te voeren. Dit is hoe we onze vorige projecten hebben gedaan. Ons grootste begrip in het nieuwe tijdperk; Transparant zijn en meedoen. Ons onderzoek is gisteren afgerond. Met de beslissingen van meer dan 10 duizend 300 deelnemers zullen we binnenkort beslissen over de bepalende factoren, vooral op het gebied van financiën. Ik wens Izmit veel succes. Ik hoop dat dit het bewustzijn zal vergroten voor het vergroten van de duurzame bouwvoorraad van Izmit en een voorbeeld zal zijn voor andere sectorvertegenwoordigers die vanaf nu zullen worden gemaakt ”.

BEANTWOORDEN DE VRAGEN VAN DE JOURNALISTEN

İmamoğlu, Kaplan en Kurt; Na de excursie verhuisde hij naar de gemeente Izmit. Het trio, dat opnieuw leden van de pers ontmoette in de congreshal, deelde hun mening over het project. İmamoğlu zei tegen verslaggevers die naar de details van het project vroegen: “Technische details, mijn vrienden, zullen in december alle aspecten met jullie delen. Maar dit is een feit: het heeft absoluut een modern begrip van huisvesting. We zouden graag een project in Izmit willen opzetten met een ontwerp dat de leefomstandigheden van mensen de hoogste kwaliteit, milieuvriendelijk, hoge ontwerpkracht zal maken, niet gewoon, maar integendeel, de stad verrijken en mensen het gevoel geven van 'ik zou blij zijn in dit huis'. We zullen deze niet alleen weerspiegelen voor Izmit, maar ook voor alle bouwpersonages van het nieuwe tijdperk van KİPTAŞ. Natuurlijk bestand tegen aardbevingen; "Het is voor ons belangrijk om ook in dit opzicht het goede voorbeeld te geven."

“DE LAATSTE DEFINITIE IS CORRECT; OMDAT HET NIET KAN WORDEN GEDAAN "

Een journalist stelde İmamoğlu 3 vragen. İmamoğlu, de journalist, “Ten eerste; wat wordt de prijs, wordt het minimumloon gerespecteerd? Laatste; Vertegenwoordigers van AK-partij Kocaeli zeggen over het project: "Dit project wordt uitgevoerd voor het hart van Ekrem İmamoğlu." Heeft u hier een antwoord op? Ten derde; Vandaag legde onze president een verklaring af en zei: 'Het Channel Istanbul-project is ten einde. We zullen een internationale aanbesteding doen, 'zei hij. U bent de IMM-president; Wat denk je? ”Gaf hij de volgende antwoorden op de vragen:

'Ik heb de beschrijving onderweg gelezen. Laat me heel duidelijk zijn; De definitie van 'einde' is correct. Channel Istanbul is ten einde. Omdat het niet zal gebeuren. Het is ook in de ogen van onze burgers tot een einde gekomen, het is een project dat in de ogen van 's werelds gerenommeerde financiële instellingen en gerenommeerde bouwbedrijven ten einde is gekomen. We willen dat er als project een einde aan komt. Waarom? Omdat; Zodat de toekomst van Istanbul niet zou eindigen. Onze activiteiten in deze richting zullen worden voortgezet.

Als er 150 woningen worden gebouwd in Izmit om er mijn hart van te maken, zou ik willen dat, ook al hebben we kracht, mijn hart elke maand tot leven zou komen en dat er in Izmit een huis zou worden gebouwd. Naar mijn mening zijn onze AK-partijbroeders en -zusters blij met de service die we hier hebben verricht, dus waren ze verrast wat ze moesten zeggen met vreugde. Maar het was een goede definitie. Ik hoop dat we veel harten zullen hebben in Izmit.

De kwestie van het minimumloon is belangrijk voor ons. Mijn vrienden betalen strikt een voorschot op basis van het minimumloon en werken in elk sociaal huisvestingsproject. ik hoop dat Ook hier dwingen mijn vrienden ook een afbetalingsmodel af dat betaald kan worden met het minimumloon door die grenzen te verleggen, ze werken. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties