IETT 2021-budget geaccepteerd! Metrobus-voertuigen worden vernieuwd

Het laatste jaar worden in de boetiek geaccepteerde metrobus-voertuigen vernieuwd
Het laatste jaar worden in de boetiek geaccepteerde metrobus-voertuigen vernieuwd

Het budget voor 2021, het investeringsprogramma en het strategisch plan van de algemene directie van IETT werden goedgekeurd door de IMM Assembly. In zijn presentatie verklaarde IETT General Manager Alper Bilgili dat ze 300 nieuwe bussen voor de metrobus zullen kopen en met het nieuwe systeem zullen ze in december starten, particuliere openbare bussen zullen door IETT worden geëxploiteerd.


De begroting voor 2021, het investeringsprogramma en het strategisch plan van het IETT General Directorate, een van de aangesloten instellingen van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), werden besproken tijdens de IMM Assembly.

IETT's General Manager Alper Bilgili, IETT General Manager Alper Bilgili, presenteerde het IETT-budget van 7 miljard 250 miljoen lira voor 2021 aan de IMM Assembly en zei dat de 150 jaar oude instelling in 2020 begon met 60 elektrische voertuigen voor openbaar vervoer op de eilanden. Bilgili herinnerde eraan dat de administratie en administratie van paarse bussen en openbare bussen onlangs ook aan IETT zijn overgedragen, en verklaarde dat de aanvraag in december zal starten.

Bilgili zei dat ze volgend jaar 300 veilige bussen met hoge capaciteit zullen kopen om de metrobusvloot te vernieuwen en de capaciteit te vergroten, “Met deze investering willen we de huidige dichtheid in de metrobus verminderen. Op deze manier zullen we zowel onze bestaande metrobusvloot, die zijn economische levensduur al heeft beëindigd, gedeeltelijk vernieuwen, als het comfort en de veiligheid van onze passagiers verhogen ”.

DE BUSCAPACITEITEN ZIJN MET 40 PROCENT IN DE UITBRAAK AFGELOPEN

Bilgili wees erop dat ze elk punt van Istanbul bedienen met in totaal 6.337 voertuigen en 14 haltes, en zei: “Terwijl ze 272 miljard 18,5 miljoen passagiers vervoeren door 1 miljoen reizen per jaar te maken in de pre-pandemieperiode, daalde het aantal reizen met 373 procent door de epidemie. Anderzijds hebben we onze strategische doelen voor 40 bepaald. De eerste is om de passagierstevredenheid verder te verhogen. Hiervoor nemen we een reeks stappen om het openbaar vervoer op een veiligere, comfortabelere en tijdige manier uit te voeren ”.

IETT ZAL ALLE BUSSEN BEDIENEN

Bilgili herinnerde eraan dat ze vanaf volgende maand zullen overschakelen op het eenmakingssysteem van privévervoer onder het dak van IETT en vervolgde zijn woorden als volgt:

“Met dit nieuwe model komt het management van alle bussen vrijwel samen. De belangrijkste voordelen van het nieuwe model zijn; flexibele planning, lijnoptimalisatie, geïntegreerd transport, capaciteitsverhoging en verhoogde passagierstevredenheid. Om duurzaamheid effectief te maken, zullen we handelen met de doelstellingen om hulpbronnen efficiënt te gebruiken, de operationele kosten te verlagen, het bewustzijn van maatschappelijke verantwoordelijkheid te vergroten en de impact op het milieu te verminderen. In 2020 hebben we 18 bussen aan onze IETT-vloot toegevoegd voor 130 miljoen lira. Ik zou graag willen zeggen dat we 7 miljard 250 miljoen lira van ons budget voor 2021, dat naar verwachting 1 miljard 650 miljoen lira zal zijn, toewijzen aan investeringen, dat wil zeggen de aankoop van nieuwe voertuigen. "

“GOUDEN” PRIJS VOOR IETT VAN SOCIALE MEDIA

Alper Bilgiyi verklaarde dat de onderhoudsactiviteiten van de bussen ook worden gecontroleerd door de Chamber of Mechanical Engineers, onafhankelijk van IETT-auditors en onderhoudsbedrijven, en gaf de volgende informatie:

“We streven er ook naar om ons effectieve controlesysteem te verspreiden over alle bussen na de transformatie van particuliere openbare bussen. In lijn met ons doel om slimme transporttechnologieën populair te maken en te ontwikkelen; We handelen met als doel nieuwe technologieën toe te passen, bestaande technologieën in voertuigen te verbeteren en informatiekanalen voor passagiers te verbeteren en te verspreiden. We spelen snel en oplossingsgericht in op de wensen van onze passagiers op social media. Dit succes wordt door verschillende organisaties gewaardeerd. Social Media Awards De meest vertrouwde merken van Turkije onder de Gold Award-winnaars in 2020 was IETT. "

Tijdens de sessie deelden Engin Çelik namens de CHP, Hamdi Demirhan namens de AK-partij, Suat Sarı namens de Goede Partij en Volkan Yılmaz namens de MHP hun mening. De begroting 2020 van de algemene directie van IETT, die later in stemming werd gebracht, werd goedgekeurd met 208 positieve stemmen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties