IMM Assistent-inspecteur mondeling examenresultaten bekendgemaakt

De resultaten van het mondeling examen van de ibb-assistent-inspecteur zijn bekend
De resultaten van het mondeling examen van de ibb-assistent-inspecteur zijn bekend

De resultaten van het mondeling examen afgenomen door IMM voor de vacante kaders van adjunct-inspecteurs werden bekendgemaakt. Zes kandidaten die een KPSS-score hadden aangevraagd om te worden aangenomen in het kader van ambtenarenwet nr. 657, hadden het recht om assistent-inspecteur te worden.


Het mondeling examen voor adjunct-inspecteur, uitgevoerd door het Directoraat Human Resources van de Metropolitan Municipality van Istanbul (IMM), volgens de examenbepalingen van de IMM Inspection Board-verordening voor openstaande functies, is afgerond. De lijst van kandidaten die geslaagd zijn voor het mondeling examen en van degenen die het examen als plaatsvervanger hebben gehaald, werd bekendgemaakt.

Voor het examen; Onder de kandidaten die ten minste 2019 punten haalden uit het 2020 en 48 (KPSS) Groep A KPSS P80-examen, werden degenen die aan de gespecificeerde algemene en speciale voorwaarden voldoen, gerangschikt op basis van hun scores.

Kandidaten die hun aanvraag hebben ingediend tussen de data van 9/10/2020 - 25/10/2020, werden onderworpen aan het examen op 2/11/2020 voor het schriftelijke deel van het examen en op 16/11/2020 voor het mondelinge deel.

Bij de schriftelijke en mondelinge examens waren in totaal 657 kandidaten die in het kader van de ambtenarenwet nr. 6 in dienst kwamen, met succes gekwalificeerd om plaatsvervangend inspecteur te worden.

Voor examenresultaten Klik ...

Voor algemene uitleg Klik ...


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties