IMM voltooit wintervoorbereidingen

ibb heeft de wintervoorbereidingen afgerond
ibb heeft de wintervoorbereidingen afgerond

De Metropolitan Municipality van Istanbul (IMM) heeft de “Winter Preparation Meeting 2020-2021” gehouden in het kader van de strijd tegen winterse omstandigheden. Tijdens de bijeenkomst in het Rampen Coördinatie Centrum (AKOM) werden de voorbereidingen in heel Istanbul besproken. In tegenstelling tot de bijeenkomsten in de voorgaande jaren werden ook de maatregelen die bij de pandemie werden genomen gedeeld. Dit jaar zullen 1.351 voertuigen en 7 personeelsleden worden ingezet bij de winteroperaties van IMM.


Tijdens de tweedaagse bijeenkomsten van AKOM zijn de laatste punten geëvalueerd die zijn bereikt bij de voorbereiding op een soepele winter in Istanbul. Op de eerste dag van de bijeenkomsten kwamen IMM-directoraten en aangeslotenen, en op de tweede dag kwamen 39 districtsgemeenten bijeen en hielden een bijeenkomst om de winter van dit jaar te bestrijden.

IMM BEOORDELDE ZIJN VOORBEREIDINGEN VOLLEDIG PERSONEEL

İSKİ, İETT Directoraat-generaal, İBB Road Maintenance and Infrastructure Coord. Afdeling, IMM Department of Fire Brigade, IMM Department of Environmental Protection and Control, IMM Support Services Department, IMM Transportation Department, IMM Rail System Department, IMM Science Works Department, IMM Information Technology Department, IMM Social Services Department , İBB Police Department, gerelateerde İBB-filialen en andere belanghebbenden uit de particuliere sector van de stad.

DE CAPACITEIT VAN DE SNEEUWBESTRIJDING IS BEPAALD

In het kader van het werk dat IMM onder winterse omstandigheden uitvoert, zullen dit jaar 1.351 voertuigen, bouwmachines en 7 personeelsleden werken. Op de hoofdverkeersader en ringwegen worden sleep- en reddingsvoertuigen gereed gehouden, en eventuele verkeersongevallen en op de weg blijven wordt snel door de teams gereageerd. Dorpswegen worden opengehouden met tractoren met uithardingsapparatuur die aan de hoofdmannen worden gegeven. De gevechtscapaciteit van dit jaar werd als volgt bepaald;

Verantwoord wegennet: 4.023 km

Aantal personeelsleden                                : 7.031

Aantal voertuigen en werkmachines: 1.351

Zout voorraad: 301.308 ton

Box Salt (tot kritische punten): Totaal 300

Oplossingsstatus: 64 tanks (1.290 ton capaciteit, 25 ton per uur productie)

Aantal tractoren (voor dorpswegen): 147

Kraan - aantal reddingswerkers: 13

Metrobus-route: 187 km (33 grondverzetmachines)

Voertuig gegeven aan snelwegen: 38 PTO-vrachtwagens

IJs vroegtijdig waarschuwingssysteem: 60-station

DE PANDEM WORDT BESCHOUWD

Tijdens de onderhandelingen is besloten om de bestralingsteams die bij de pandemie op het veld werken bij te staan ​​in geval van verstoringen in hun transport door ongunstige weersomstandigheden. Districtsgemeenten werd gevraagd om gevoelig te zijn voor de ondersteuning van zwerfdieren. Studies zullen worden uitgevoerd door teams van het IMM Veterinary Services Directorate voor het voeren en behandelen van zwerfdieren.

MOBIELE BUFFERS STAAN OPNIEUW BIJ BESTUURDERS

IMM zal warme dranken, soep en water blijven leveren aan chauffeurs die in het verkeer wachten bij zware sneeuwval, mobiele kiosken en op kritieke punten en wegen.

Het belang en de regie van het openbaar vervoer, het aanbrengen van winterbanden, weerswaarschuwingen, etc. vergroten. Burgers zullen via de media over kwesties worden geïnformeerd.

DE ACTIVITEITEN WORDEN UITGEVOERD DOOR AKOM

Voorafgaand aan de verwachte ongunstige weersomstandigheden zullen relevante IMM-eenheden en instellingsvertegenwoordigers bijeenkomen bij AKOM en zal hier voor coördinatie worden gezorgd. De teams zullen hun werk uitvoeren in overeenstemming met de berichten die worden ontvangen van BEUS (Ice Early Warning System), dat op 60 locaties in Istanbul is gevestigd. Het volgen en aansturen van de teams wordt verzorgd via het voertuigvolgsysteem.

Dakloze burgers die op straat leven, zullen worden opgevangen in IMM-faciliteiten die zijn voorbereid op daklozen nadat ze zijn verzameld door politieteams en gezondheidscontroles hebben ondergaan.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties