Hooglanden van Ordu Ontmoet ballontoerisme

hooglanden van het leger ontmoetten ballontoerisme
hooglanden van het leger ontmoetten ballontoerisme

Het was een primeur in het toerisme aan de Zwarte Zee. De hooglanden van Ordu, die een van de favoriete centra van toerisme is geworden met zijn zee, natuur, plateaus en unieke stranden, ontmoet ballontoerisme. De eerste ballonexpeditie werd gehouden op het donderdagplateau, beroemd om zijn meanders.


Ordu Metropolitan burgemeester Dr. Mehmet Hilmi Güler bereidt de stad voor op de toekomst met de studies die hij begon op het gebied van toerisme. President Güler, die heeft gewerkt om het hooglandtoerisme op de voorgrond te brengen, is begonnen met ballontoerisme, het eerste in het hooglandtoerisme van de Zwarte Zee, naast caravantoerisme, trekking, skitoerisme en wintertoerisme, dat in een paar steden wordt toegepast, vooral in Cappadocië.

Ordu, dat een van de favoriete toeristische centra is geworden met zijn zee, natuur, plateaus en unieke stranden, heeft een nieuwe toeristische stap gezet. Een testvlucht met een heteluchtballon werd gehouden op het Perşembe-plateau in het district Aybastı, een van de mooiste voetgangers van Ordu en beroemd om zijn meanders.

De testvlucht, begeleid door de burgemeesteradviseur Asım Suyabatmaz van de gemeente Ordu en de burgemeester van Aybastı Beytullah Geçtan, werd met succes voltooid. De heteluchtballon toerde ongeveer een uur door de meanders en had een visueel feest. Het is de bedoeling dat de vluchten die in de komende periode door het toeristenbedrijf ORTUR A.Ş. van de Metropolitan Municipality zullen worden gerealiseerd, een aanzienlijke bijdrage zullen leveren aan het toerisme in de regio.

EEN NIEUWE KLEUR VOOR YAYLA-TOERISME

Ordu Metropolitan burgemeester Dr. Mehmet Hilmi Guler, het leger, de Zwarte Zee en Turkije verklaarden dat ze van plan waren de schoonheid van de wereld te introduceren. Burgemeester Güler zei: “We willen niet dat deze schoonheden alleen van ons zijn, we willen dat de hele wereld deze schoonheden ziet en met hen deelt. We hadden deze schoonheden eerder van het land gezien, en toen lieten we deze schoonheden vanaf de zee bekijken met de schepen die we brachten. We lanceren vandaag ballontoerisme. En als nieuw alternatief willen we de schoonheid van de hooglanden van ons leger aan de wereld bekendmaken ”.

Burgemeester Güler benadrukte dat ballontoerisme een nieuw alternatief voor toerisme is en zei: “Nu zullen we de prachtige meanders van het Perşembe-plateau in het Aybastı-district vanaf de ballon bekijken. Dit zal ons ook enorme winsten opleveren. En het zal een grote rol spelen in de wereld om deze schoonheden te delen en te herkennen ”.

Burgemeester Güler merkte op dat ze het toerisme wilden diversifiëren en zei: “We hebben karavaan toerisme, fietstoerisme en wandelpaden geïdentificeerd. We hebben hierover 155 punten in ons leger bepaald. Hun routes werden vastgesteld. Zoals je weet hebben we niet alleen plateaus maar ook canyons en watervallen. Er is hier een situatie van trekking. Tegelijkertijd kleuren en diversifiëren we toerisme met kano's. We introduceren ons leger, onze Zwarte Zee en dus ons land aan de wereld, met zowel de sportieve kant van het bedrijf, het toeristische aspect als ook de promotionele activiteiten. We delen deze schoonheden niet alleen regionaal maar ook met de wereld ”.

ZAL EEN GROTE BIJDRAGE DOEN AAN HET REGIONALE TOERISME

Asım Suyabatmaz, adviseur van de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu, verklaarde dat het project zal bijdragen aan het toerisme in de regio en verklaarde dat ze het ballontoerisme, dat populair is in de regio Cappadocië, naar Ordu willen brengen. Suyabatmaz zei: "Met ballontoerisme zullen we allebei een deel van de toerismetaart krijgen en nog een bijdrage leveren aan het toerisme in onze provincie."

President's adviseur Asım Suyabatmaz deed de volgende uitspraken in zijn verklaring: “We hebben een nieuwe sector geopend op het gebied van toerisme. Omdat Turkije in die zin een zeer geavanceerd niveau is. Vooral de regio Cappadocië herbergt jaarlijks ongeveer 3,5 miljoen toeristen, en er vliegen meer dan 500 duizend toeristen in de regio. De ballon heeft een economische bijdrage van meer dan 70 miljoen euro aan Cappadocië. We zijn begonnen met heteluchtballon toerisme in Ordu om zowel economisch als in naam van het toerisme bij te dragen aan Ordu. 'Veel succes,' zei hij.

"IK DANK U AAN DE PRESIDENT GÜLER"

Aybasti burgemeester Beytullah Geçtan verklaarde dat ze tevreden zijn met de start van het project, dat een belangrijke bijdrage zal leveren aan het toerisme van Aybastı, en zei: “Onze burgemeester van onze Metropolitan Municipality Dr. God zegene Mehmet Hilmi Güler. Hij is een persoon met een zeer brede horizon. We proberen ook het tempo bij te houden. We proberen voor het eerst onze heteluchtballon in het district Aybastı. Ik hoop dat als de continuïteit van de heteluchtballon komt, de toeristische activiteit in Aybastı en Ordu de komende periode heel anders zal zijn, ”zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties