Hoe u uw pc kunt beschermen terwijl u online leert

veiligheid
veiligheid

Het snelle leven van vandaag is afhankelijk van technologie. Snelle technologische ontwikkeling heeft fysieke klaslokalen omgevormd tot virtuele klaslokalen. Studenten weten vaak niet dat technologie beveiligingsnadelen kan hebben. We zullen manieren bespreken om computers te beschermen terwijl u online leert!
Bewaar niet hetzelfde wachtwoord voor toegang!


Studenten zijn nu online veranderd vanwege het coronavirus. Hoewel ze eerder naar eigen keuze online hadden getraind, is dit nu een beveiligingsprobleem geworden. Beveiliging brengt ons bij het feit dat kleine kinderen niet weten hoe ze hun computers moeten beschermen. Ze weten niet hoe ze e-mails en websites moeten gebruiken om toegang te krijgen tot hun notities. De beveiliging van persoonlijke gegevens is ook een zorgwekkende zorg voor veel ouders. Een zuivere klik door uw kind kan een virus uw computer laten infecteren! Essay KitchenU kunt artikelen over computerbeveiliging bestellen in. Laat deze zien om uw kinderen te leren over computerbeveiliging en het belang ervan.

veiligheid

Sommige ouders hoeven zich geen zorgen te maken zolang hun computers en bestanden met een wachtwoord zijn beveiligd. Vals! Wat als al uw bestanden, informatie en sociale media hetzelfde wachtwoord hebben? Als een hacker een deur vindt om toegang te krijgen tot een van deze, kan hij al uw andere platforms en gegevens hacken. Nu moet u zich afvragen hoe u uw computer tegen hackers kunt beschermen. We weten hoe!

U moet altijd proberen om langere, complexere wachtwoorden te bewaren. Wanneer websites u vragen om hoofdletters, cijfers, verschillende tekens en acht tot negen letters in uw wachtwoord op te nemen, zullen ze dat niet doen om u te ergeren. Ze doen het voor uw veiligheid!

Bent u uw wachtwoorden vergeten? Probeer offline op te slaan!

Het is veel gemakkelijker voor hackers om toegang te krijgen tot profielen en gegevens met een eenvoudig wachtwoord. Een simpele klik op een e-mail geeft hen toegang tot uw pc. Maar wie onthoudt verschillende, complexe wachtwoorden? Niemand. Het is niet mogelijk om veel sociale mediaplatforms te hebben en vergeet het wachtwoord van minstens één ervan niet. Het bezoeken van een onbeschermde of erkende website kan ertoe leiden dat hackers toegang krijgen tot alle persoonlijke studentengegevens. Computerbeveiliging voor studenten is onze eerste zorg geworden. Alles is nu online veranderd, zelfs het onderwijs! Onderdeel hiervan is om studenten voor te lichten over manieren om wachtwoorden offline op te slaan.

Het is begrijpelijk dat u wachtwoorden naar een e-mailaccount of uw sociale media kunt sturen. sohbet in de doos. Het is daar niet veilig; in plaats daarvan is het vatbaarder voor misbruik! U kunt uw wachtwoorden op uw mobiele telefoon of in uw notities opslaan. Als er echter een update is of als u vergeet een back-up te maken, raakt u al uw informatie kwijt. De beste manier is om uw wachtwoorden op een vel papier in uw dagboek te schrijven. U kunt het op een veilige plaats bewaren en het elke keer dat u uw wachtwoorden vergeet, controleren.

Vermijd illegaal gekopieerd materiaal!

Jongens, het is niet zo veilig als je graag illegaal materiaal downloadt, omdat het gemakkelijk en gratis is. Er is geen manier om deze lijn te verzachten. Zodra u echter illegaal gekopieerd materiaal begint, bent u vatbaar voor malware. Malware is een gegevenszuigende vampier! Het steelt alle gegevens van uw software en computer. Hackers kunnen dit gebruiken om u te chanteren. Sta nooit het gebruik van uw vertrouwelijk materiaal tegen u toe, vooral niet omdat u onzorgvuldig omgaat met uw veiligheid. Alleen als student EduJungles U moet vertrouwde websites bezoeken, zoals. U vindt voorbeeldmateriaal om een ​​artikel te schrijven of online over een opdracht te lezen.

Als u illegaal gekopieerd materiaal en onbetrouwbare websites bezoekt, geeft u hen toegang tot elke andere website die u tijdens deze periode hebt gebruikt. Ze kunnen uw informatie stelen, uw computer vertragen en de software-efficiëntie van uw computer vernietigen. Extra onbekend achtergrondwerk vertraagt ​​uw computer. Dit is niet eens het ergste. Het vreselijke is dat u niet eens weet dat uw gegevens zijn geopend! Wees niet dom, begin veilig en slim te spelen voor uw veiligheid.

veiligheid

Zorg ervoor dat uw software is bijgewerkt!

Verouderde software is een toegangspoort tot hackers. Oude software begint zijn efficiëntie te verliezen en kan op elk moment crashen. Het is waarschijnlijker dat dit gebeurt als een virus of hacker toegang heeft. U zult niet langer vragen stellen over hoe u hacking op uw computer kunt voorkomen. Houd uw software up-to-date. Hackersvirussen kunnen stiekem zijn. Elke dag duiken er nieuwe bedreigingen op die alleen een bijgewerkt softwaresysteem kan detecteren.

Bijgewerkte software is krachtiger en efficiënter. Het geeft u niet alleen een betere ervaring wanneer u op uw pc werkt, maar het zal ook vechten tegen alle virussen. Verouderde software kan de gevaren van nieuwe virusstammen en data-hacking-technieken vaak niet identificeren. Maar een nieuwe, bijgewerkte software zal het binnen enkele minuten vinden en bestrijden. Het beschermt uw gegevens als een ouder! Waarom genoegen nemen met minder, terwijl een kleine update uw computer te veel kan beschermen! Het updaten van de software duurt slechts dertig minuten. Wees niet lui! De kosten voor het niet updaten van uw pc-software kunnen erg hoog zijn. Een moment van traagheid kan anderen in staat stellen uw gegevens te misbruiken of u te chanteren.

Gebruik een firewall om gegevens te beschermen!

Voor schoolcomputers is een firewall vereist. Hacken op scholen is ook gemeengoed geworden. Net zoals online onderwijs de norm is geworden! Hackers stelen vaak gegevens van schoolcomputers om scholen te chanteren of hebben gratis toegang tot cursusmateriaal. Ze kunnen zelfs online boeken en huiswerk stelen van de website van de school. Ze hebben ook toegang tot persoonlijke profielen van studenten met gevoelige informatie! Het ontbreken van een sterk gegevensbeveiligingssysteem kan de reputatie van de school schaden! Ouders zijn zich nu steeds meer bewust van problemen met het online hacken van school.

veiligheid

Een firewall controleert informatie in en uit. Het staat niet toe dat vreemde apparaten of virussen toegang krijgen tot computers. Alleen geautoriseerde apparaten kunnen verbindingen tot stand brengen. Een firewall creëert een muur tussen vertrouwde en onbetrouwbare netwerken! Het zal altijd de informatie op uw computer bekijken om uw gegevens veilig en gezond te houden!

Als resultaat…

Het is veilig om te zeggen dat u met deze methoden uw computer kunt beschermen terwijl u online leert. Het zal je leerervaring ook tien keer beter maken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang tot uw computers. Uw gegevens zijn veilig. U kunt zich concentreren op het leren en in alle rust virtuele lessen volgen!


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties