Hoe een speciale plaat kopen? Wat zijn de voorwaarden voor Custom Plate Stickers?

Hoe de speciale plaat verwijderen Wat zijn de voorwaarden voor de verwijdering van de speciale plaat?
Hoe de speciale plaat verwijderen Wat zijn de voorwaarden voor de verwijdering van de speciale plaat?

Bij aankoop van een nieuw of gebruikt voertuig kunt u ook het kenteken wijzigen. Mensen die hun voertuig willen aanpassen speciaal bord sinds het gebruik. Er zijn natuurlijk enkele voorwaarden om een ​​speciaal bord te gebruiken. Als u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u voor uw voertuig een speciale kentekenplaat krijgen. Op dit punt zullen we veel punten over de speciale plaat voor u uitleggen.

Voorwaarden voor Custom Plate Stickers


Zoals hierboven vermeld, zijn er een aantal voorwaarden om een ​​speciale plaat te hebben. Als u geen speciale kentekenplaat wilt laten uitgeven, kunt u een willekeurige kentekenplaat kopen wanneer u de kentekenplaat wilt wijzigen tijdens het kopen van een voertuig. Als u echter een speciale plaat voor uw voertuig wilt hebben, moet u voldoen aan de voorwaarden die we voor u hebben gespecificeerd. Verzoek speciaal bord voorwaarden:

  • Als u een speciale kentekenplaat wilt hebben, moet dit dezelfde stadscode zijn als uw woonplaats. U wilt bijvoorbeeld een bord in de vorm van 06 Ali 123. Als uw woonplaats echter Istanbul is en niet Ankara, wordt deze plaat helaas niet verwijderd.
  • Er is geen dergelijke vereiste voor bedrijven. U moet een gemiddelde belasting van 5 TL tot 15 TL betalen voor elke speciale plaat die u uitgeeft.
  • Als je een speciale plaat hebt, moet je een bepaald bedrag betalen voor de aanvraag. Het bedrag kan per plaattype verschillen. Het bedrag kan variëren afhankelijk van het type en de vraag van de plaat. Als je een plaattype wilt hebben dat bijna iedereen wil, zoals teamafkorting, drieletterige namen, moet je zowel in de rij staan ​​als hoge bedragen betalen. Kortom, hoe hoger de vraag naar een bord, hoe meer u moet betalen. Als de vraag laag is, zal het bedrag dienovereenkomstig lager zijn.

Ik wil een speciale plaat kopen voor een nul-voertuig

Voor nul voertuig speciaal bord U kunt nemen. Hiervoor zijn echter enkele procedures. We kunnen deze processen als volgt uitdrukken:

Bij het kopen van een auto moet u weten of het door u gewenste kenteken verkrijgbaar is bij de notaris. U kunt op het hoofdbureau van politie achterhalen of het plan inactief is.

Als u vraagt ​​of het bord dat u wilt leeg is, moet u dit voor uzelf reserveren. Bij het maken van de reservering wordt gevraagd naar het bedrag dat u moet betalen.

Als je betaalt, moet je met een kwitantie naar de notaris gaan en de ambtenaar vertellen dat het plan gaat veranderen.

Nadat de procedures bij de notaris zijn afgerond, moet u uw documenten meenemen en naar de dichtstbijzijnde chauffeurs- en automobielhandelkamer gaan op uw locatie.

Hier kunt u uw kenteken gemiddeld binnen een uur in huis hebben.

U kunt uw voertuig met uw speciale kentekenplaat gaan gebruiken door naar de industrie te gaan en het aan de ambtenaren te laten bevestigen.

Zoals u kunt zien, is het een heel eenvoudig proces om een ​​speciale plaat te verwijderen. Binnen gemiddeld een halve dag kunt u zowel uw auto verkopen als uw eigen kenteken krijgen.

Ik wil een speciale plaat kopen voor een tweedehands voertuig

Voor handvoertuigen boven nul speciaal bord We hadden het over het extractieproces. Niet iedereen kan echter nul voertuigen kopen. U kunt ook uw eigen speciale kentekenplaat krijgen bij het kopen van een tweedehands voertuig. Hiervoor kunnen we de procedures die u moet doen als volgt opsommen:

Controleer voordat u naar de notaris gaat of de plaat die u zoekt niet wordt gebruikt op de veiligheidspagina.

Als het inactief is, boek het dan voor uzelf en betaal het bedrag dat u tegenkomt.

Ga naar de notaris en start de transacties. Maar voordat u de notaris betreedt, verwijdert u uw oude kenteken.

Geef uw oude kentekenplaten tijdens de transactie aan de notaris.

Na het verkoopproces rondt u de transactie af door naar de Handelskamer van Bestuurders en Automobiel te gaan met de documenten die u van de notaris ontvangt. Door hier uw plaat te bedrukken, kunt u deze in gemiddeld 1 uur ontvangen.

Speciale plaatprocessen kunnen langer duren, afhankelijk van de dichtheid van de stad. Evenzo kan de provincie waar de plaat wordt verwijderd ook de kosten wijzigen. We willen erop wijzen dat de kosten wat hoog kunnen zijn, vooral als u borden wilt hebben in grote steden zoals Ankara, Istanbul en Bursa. Tegelijkertijd kan uw wachttijd en het verkrijgen van uw kenteken in deze steden langer zijn.

Persoonlijk speciaal bord Als u deze wilt afgeven, volstaat het om uw identiteitsbewijs bij u te hebben. Als u het voor uw bedrijf wilt laten afgeven, moet u de ondertekende circulaire en de laatste 6 maanden van activiteit bij u hebben tijdens de transacties.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties