Ministerie van Justitie werft 400 administratieve ambtenaren

het ministerie van justitie zal een administratieve ambtenaar aanwerven
het ministerie van justitie zal een administratieve ambtenaar aanwerven

Met een mondeling examen en interview door de Algemene Directie Gevangenissen en Detentiehuizen, 9 mannen (voor penitentiaire inrichtingen met mannelijke veroordeelden en gedetineerden), 5 vrouwen (voor penitentiaire inrichtingen waar vrouwelijke veroordeelden en gedetineerden zijn) In totaal worden 300 studenten bestuursambtenaar geworven.


Vanaf 27.11.2020 en tot het einde van de werkuren op 11.12.2020 zullen de IT-afdelingsdirecties, de hoofdkantoren en de kantoren van het Bureau voor zware straffen van de hoofdofficier van justitie persoonlijk worden ingediend, en aanvragen die per post worden ingediend, worden niet geaccepteerd.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen