Degenen die hun HES-code niet op hun Kocaeli-kaart invoeren, kunnen geen gebruik maken van het openbaar vervoer

Degenen die de hes-code niet op hun Kocaeli-kaart herkennen, zullen geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer
Degenen die de hes-code niet op hun Kocaeli-kaart herkennen, zullen geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer

Als onderdeel van de strijd tegen de Covid-19-epidemie heeft Kocaeli Metropolitan Municipality de HEPP-codefunctie geïntroduceerd in de Kocaeli Card, die wordt gebruikt in het openbaar vervoer. HES gecodeerd instappen begint op dinsdag 1 december. Degenen die hun HES-code niet op hun Kocaeli-kaart invoeren, kunnen niet op de voertuigen stappen.

VOERTUIGEN VOOR HET OPENBAAR VERVOER ZULLEN ZIJN CODE BEPERKT


Als onderdeel van de strijd tegen de Covid-19-epidemie heeft Kocaeli Metropolitan Municipality de HEPP-codefunctie geïntroduceerd in Kocaeli Kart, die wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Kocaeli. Als resultaat van de tests met betrekking tot de HEPP-aanvraag van het ministerie van Volksgezondheid, met de goedkeuring van het ministerie, is het mogelijk om met de HES-query aan boord te gaan van het zeevervoer, trams, stadsbussen, particuliere openbare bussen en minibussen.

DEGENEN DIE DE HES-CODE NIET PRESTEREN, ZULLEN HET VOERTUIG NIET NEMEN

De nieuwe applicatie ontwikkeld door Kocaeli Metropolitan Municipality om de epidemie met de minste schade te overwinnen en het risico op besmetting in deze richting te verminderen, om mensen te identificeren en te isoleren die in contact staan ​​met mensen bij wie de ziekte is vastgesteld, begint op dinsdag 1 december. Tijdens deze periode zullen degenen die hun HEPP-code niet op hun Kocaeli Card hebben ingevoerd, nooit in het openbaar vervoer kunnen komen.

DE AANVRAAG BEGINT OP 1 DECEMBER

Salih Mülayim, hoofd van de afdeling openbaar vervoer van het ministerie van vervoer, verklaarde dat burgers hun HES-codes op hun persoonlijke of algemene reiskaarten kunnen definiëren door de relevante velden op de hes.kocaeli.bel.tr-website volledig in te vullen. Mülayim onderstreepte dat identificatieprocedures voor HEPP-codes kunnen worden uitgevoerd tot het einde van maandag 30 november 2020.

Overtreding wordt gerapporteerd aan het gouverneurschap en het districtsbestuur

Met de kaarten met de HES-code gedefinieerd, start de transporttoepassing vanaf 01 december en is instappen niet mogelijk met ongedefinieerde kaarten. Zo worden gepersonaliseerde reiskaarten van burgers bij wie de ziekte Covid19 is vastgesteld of die in contact staan, automatisch opgeschort tijdens de isolatieperiode. Hoewel hem werd meegedeeld dat hij werd gediagnosticeerd met Covid19 of in isolatie moest zijn vanwege zijn contact, zal de informatie van de mensen die de voertuigen van het stadsvervoer gebruiken, worden gedeeld met het gouvernement of districtsgouvernementen via het ministerie van Binnenlandse Zaken (elektronisch via het e-Internal Affairs-systeem) om de nodige administratieve sancties op te leggen en, indien nodig, een strafrechtelijke klacht in te dienen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties