Noodoefeningen die op de luchthavens werden gehouden, hebben de waarheid niet onderzocht

Bij noodoefeningen op luchthavens werd de waarheid niet gevonden
Bij noodoefeningen op luchthavens werd de waarheid niet gevonden

De noodoefeningen die op de luchthavens werden uitgevoerd onder coördinatie van eenheden van Airport Rescue and Fire Fighting (RFF) leken niet de waarheid.


De RFF-teams, die met succes reddings-, noodhulp- en effectieve reactietaken bij het breken van ongevallen hebben uitgevoerd tijdens de oefeningen die op veel luchthavens zijn uitgevoerd en sommigen van hen zijn doorgegaan, waren onder de indruk van hun superieure prestaties.

Terwijl de ARFF-teams vertrouwen geven met de nieuwste technologische hulpmiddelen, materialen en apparatuur die ze gebruiken bij de oefeningen, hebben ze aangetoond dat ze 7/24 klaar zijn voor de taak met hun succes bij het reageren op incidenten.

SUPERIEURE PRESTATIES DOOR TEAMS

DHMİ ARFF-teams, die hun professionele competentie hebben bewezen met hun succes bij reddingsoperaties die tot nu toe zijn uitgevoerd, ontwikkelen hun praktische ervaringen door realistische scenario's in het veld volledig toe te passen. De RFF-teams, die tijdens de oefeningen op onze luchthavens met succes reddingsacties, noodhulp en effectieve respons op ongevallen hebben uitgevoerd, waren onder de indruk van hun superieure prestaties.

DHMİ RESCUE TEAMS 7-24 KLAAR VOOR PLICHT

Werkend met het besef dat het redden van levens door te concurreren met tijd in noodsituaties mogelijk is met goede planning, kennis, commando, coördinatie en communicatie, drukken de RFF-teams hun vastberadenheid uit die onze passagiers het vertrouwen geeft als volgt: "We are Strong, We Are Brave, We Are Ready"

“In geval van nood is er geen tweede kans. Om deze reden moet alles vanaf het eerste moment correct en gepland worden gedaan ”, staan ​​de RFF-eenheden 24 uur per dag klaar om te reageren op noodsituaties.

HOE WORDEN NOODPLANNEN VOORBEREID?

In overeenstemming met de regels van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) is het verplicht om noodplannen van luchthavens op te stellen. Deze plicht is toegewezen aan luchthavenexploitanten met de wetgeving die in ons land van kracht is.

In deze context hebben de RFF-eenheden de coördinatietaak op zich genomen voor het opstellen van noodplannen op de luchthavens die door DHMI worden geëxploiteerd.

Noodplannen; Het is gebaseerd op Commando, Communicatie en Coördinatie. Met de hulp van alle belanghebbenden op de luchthaven en de instellingen en organisaties waarmee het protocol is ondertekend, is het essentieel om levens te redden tegen noodsituaties die zich op de luchthavens kunnen voordoen en om de nodige werken uit te voeren om snel terug te keren naar de vliegactiviteiten van de luchthaven.

Op onze luchthavens om de samenwerking tussen instellingen en organisaties te vergroten door de functionaliteit van het plan te testen in het kader van Calamiteitenplannen; Tafelbladoefeningen worden om de 6 maanden gehouden, deeloefeningen met een beperkte reikwijdte eenmaal per jaar en oefeningen met een brede deelname om de 1 jaar.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties