Gaziantep Metropolitan gecoate armen voor meer esthetische viaducten

gaziantep heeft zijn armen opgeheven voor grotere, meer esthetische bovenste passages
gaziantep heeft zijn armen opgeheven voor grotere, meer esthetische bovenste passages

Gaziantep Metropolitan Municipality is begonnen met reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan alle viaducten in het stadscentrum.


De Metropolitan Municipality, die het onderhoud en de reparaties uitvoert van voetgangersviaducten die de veilige oversteek van burgers in druk verkeer garanderen en de voetgangersdichtheid in het verkeer willen verminderen, versterkt, renoveert en vernieuwt de gebroken avonden. Met de komst van de wintermaanden nam de metropool voorzorgsmaatregelen op de viaducten en bevestigde antislipbanden aan de trappen van alle viaducten. Wanneer de werken van de Metropolitan Municipality Department of Urban Aesthetics zijn voltooid, zullen 15 viaducten in de stad een esthetisch nieuw uiterlijk geven. Ook worden er bijzondere maatregelen genomen om de verkeersstroom tijdens de renovatiewerken aan de passages die van begin tot eind worden geverfd, niet te belemmeren. Anderzijds wordt door de veroudering van het viaduct in Kayaönü gewerkt aan een geheel nieuw ontwerp.

Gaziantep Metropolitan Municipality, gezien de infrastructuur en bovenbouw van de stad als geheel, voegt viaducten, parken en haltes samen met de infrastructuur toe aan de renovatiewerkzaamheden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties