Het busstation van Elmalı telt dagen

elmali busstation telt dagen
elmali busstation telt dagen

Het nieuwe busstationgebouw, gebouwd door de grootstedelijke gemeente Antalya op een oppervlakte van 10 vierkante meter in Elmalı, telt de dagen. Als een moderne en nuttige structuur zal het nieuwe terminalgebouw de burger een comfortabele reiservaring bieden.


Het Elmalı-busterminalproject, waar de werken in september 2019 begonnen, is beëindigd met de opdracht van de burgemeester van de grootstedelijke gemeente van Antalya, Muhittin Böcek. Het Elmalı-busstation, dat is gepland met een moderne en milieuvriendelijke aanpak die geschikt is voor passagiersvervoer, zal dienen op zijn nieuwe locatie nabij het staatsziekenhuis.

DOKSON PERCENTAGE VOLTOOID

Bij de bouw van het Elmalı-busstation, dat wordt gebouwd door het Metropolitan Municipality Directorate of Science Affairs, is 95 procent geslaagd. De fabricage van het gewapend beton en de buitenverf en bekleding van het gebouw zijn voltooid. Fraaie werken zoals verlaagde plafonds, elektrische en mechanische constructies in het gebouw hebben het stadium van voltooiing bereikt. Het landschap van het busstation gaat door.

DANK VAN HALİL ÖZTÜRK

Burgemeester Halil Öztürk van Elmalı deed ook observaties bij het nieuwe busstation, dat oprijst in overeenstemming met de esthetiek van de stad. Burgemeester Halil Öztürk van Elmalı, die informatie over de werken ontving, zei: "We willen onze burgemeester Muhittin Böcek van onze Metropolitan Municipality bedanken voor zijn grote inspanning om het nieuwe busstation naar onze wijk te brengen om onze burgers te dienen."

MODERN EN COMFORTABEL GEBOUW

8 busperrons, kaartverkoopkantoren, halfopen en gesloten wachtruimtes, moskee, schuilplaats, PTT, restaurant, commerciële winkels, politie-, politie- en administratiekantoren, personeelsruimten, technische lokalen en Het heeft een open parkeerplaats. De nieuwe terminal zal met deze apparatuur de stadsmensen en het toerisme bedienen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties