Ekrem İmamoğlu: Aantal sterfgevallen in Istanbul Gisteren is 186! Zal ik zwijgen, zal ik slikken?

ekrem imamoglu, het aantal doden in Istanbul gisteren, zal ik zwijgen of slikken?
ekrem imamoglu, het aantal doden in Istanbul gisteren, zal ik zwijgen of slikken?

IMM-president Ekrem İmamoğlu begon zijn maandagdienst op de Gürpınar Fisheries Market zonder daglicht. Bij een ontmoeting met vissershandelaren en luisteren naar hun problemen, stuitte İmamoğlu op het verwijt van een handelaar die zei: "Sommige gemeenten openen een van de winkeliers die bazaars hebben op twee plaatsen op dezelfde dag, niet op één". In reactie op de handelaars: "Als ze de pandemie beperken, respecteer ik elke maatregel die is genomen met betrekking tot de pandemie", deelde İmamoğlu informatie over de sterfgevallen als gevolg van "besmettelijke ziekten" in Istanbul. İmamoğlu zei: “Mijn tong heeft in dit opzicht geen been. Ik moet praten. Gisteravond is het aantal sterfgevallen in Istanbul door infectieziekten 186. Dus wat moet ik nu doen; Zal ik dorst hebben of slikken? Ik kon 's nachts niet slapen, ”zei hij.


Ekrem İmamoğlu, de burgemeester van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), begon zijn werk op de eerste dag van de week op de Gürpınar Fisheries Market zonder daglicht. De burgemeester van Beylikdüzü Mehmet Murat Çalık, İSYÖN A.Ş. General Manager Hamdi Arpa en de Istanbul Fisheries Brokers Association (İSKOMDER) President Mahmut Uçan begeleidden de ceremonie. Met applaus verwelkomd door vissers, benadrukte İmamoğlu dat zij als IMM-president en beheerders geen eigendommen bezitten. Zeggende "Wij zijn mensen die u dienen", zei İmamoğlu:

"U BENT DE EIGENAAR VAN HET EIGENDOM"

“U bent de eigenaar van het pand. De eigenaar van het onroerend goed komt uit Istanbul. In ons begrip is er geen overheersing; Er is geen 'je doet het zo, je doet het zo'. Ons begrip is om samen het beste te vinden. Dit is niet voor hier, maar voor elk onderwerp van Istanbul. Andersom is het niet waar. Als je stemt, maakt het niet uit op wie je stemt. Kiest u een huiseigenaar? Nee. U kiest een burgemeester om u goed te vertegenwoordigen. Onze burgemeester van Beylikdüzü is hier, en wij zijn er; we waren gekozen. Voor mij zit ik op de heiligste stoel ter wereld. Heel heilig, heel kostbaar. Ons begrip van service of een reeks beslissingen die we u zullen brengen tijdens uw werk, is hoe u zich voelt, er wordt naar uw problemen en gedachten geluisterd, en een gemeenschappelijke besluitvormingsstijl. Dit is onze werkwijze, ons systeem. "

"JE MOET VAN DE ZEE HOUDEN"

Benadrukkend dat we moeilijke tijden hebben gehad als gevolg van de pandemie, sprak İmamoğlu de vissers toe en zei: “Ik ken de problemen van mijn visser een beetje. Dat willen onze vissers; Moge het seizoen zijn als het seizoen, en de overvloed uit de zee halen. Maar laten we niet vergeten dat sommige dingen in de wereld veranderen. Het weer wordt warmer. Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen ter wereld. Daarom zullen we niet veel met de balans van de natuur spelen. In feite zullen we de natuur beschermen. Ieder van jullie moet verliefd zijn op de zee. Waarom? Omdat je brood uit de zee komt. Het is niet eenvoudig om brood uit de zee te halen. Als je zegt 'Je moet verliefd worden op de zee', als mensen die hun brood uit steen halen, zul je geen enkel element toestaan ​​dat schadelijk is voor je brood. Je beschermt de zee. Je beschermt de lucht, het water. Je zult vechten met degenen die vervuilen. Jullie zullen samen vechten, ”waarschuwde hij.

"GEEN HUIZEN, KRIJG DIE ZIEKTE NIET"

Imamoglu beantwoordde de vragen van de handelaars na zijn toespraak. Imamoglu reageerde op het verwijt van de handelaar Serdar Can door te zeggen: "Sommige gemeenten stellen er een open voor winkeliers die op twee plaatsen op dezelfde dag markten hebben, niet één" met de vraag "Ik vraag me af of het over de pandemie gaat". Terwijl Can deze vraag beantwoordde: "Ik denk dat het om de pandemie gaat", beweerde een andere winkelier dat het probleem niet om de pandemie ging, maar om het gebrek aan politie. Nogmaals sprekend, zei İmamoğlu: “Als ze de pandemie verkleinen, respecteer ik elke maatregel die met betrekking tot de pandemie wordt genomen; laat me duidelijk zijn. Dat respecteer je ook. Mijn tong heeft in dit opzicht geen bot. Want wat moet ik doen als ik niet spreek? Ik moet praten. Gisteravond het aantal sterfgevallen in Istanbul door infectieziekten, 186. Dus wat moet ik nu doen; Zal ik dorst hebben of slikken? Ik kon 's nachts niet slapen. Onze telling van de begrafenissen marcheert richting de jaren 450. Dus we kunnen niet trainen. Onze begrafenis in de normale november, moge Allah genade hebben; Ik wens alle doden genade - 202, 190, 180 mensen in Istanbul. Het gaat momenteel richting 450. We bevinden ons in zo'n moeilijke situatie. Weet dit. Maar als er een ander onderwerp is wanneer u dit zegt, breng het dan alstublieft over in welk district het is. Laten we met die districten praten. Maar als het een pandemie is, zegene God u allemaal. Heb ik ook. Ik had ook die ziekte. Daarom zou ik willen dat geen enkel huishouden die ziekte heeft. Wees alsjeblieft ook voorzichtig ”, zei hij.

"ALS IMM WILLEN WIJ VOORBEELDMARKTEN OPENEN"

Imamoglu vertelde de problemen van de handelaars over de marktplaatsen: “Van de 462 buurtmarkten in Istanbul vallen er slechts 6-7 onder onze jurisdictie. We hebben geen enkele autoriteit op andere markten. Als er elementen zijn die je storen, laat het ons weten en we sturen ze door naar de relevante presidenten ”. İmamoğlu zei dat ze niet van plan zijn overal een markt te openen, “Als IMM willen we een markt openen omdat we willen bijdragen aan het systeem met voorbeeldige toepassingen door voorbeeldmarkten te openen. Zo werken we samen met mijn vrienden. We willen graag de gelegenheid bieden om een ​​aantal van de daar geproduceerde producten te verkopen, vooral in Istanbul. In die context zullen we doorgaan met het openen van een markt ”, zei hij. İmamoğlu ontving een plaquette van İSKOMDER-president Uçan voor zijn bijdragen aan het oplossen van de problemen van winkeliers.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties