Istanbul Airport ontving de Best of Europe Award in Digital Transformation

De luchthaven van Istanbul ontving de prijs voor de beste in Europa op het gebied van digitale conversie
De luchthaven van Istanbul ontving de prijs voor de beste in Europa op het gebied van digitale conversie

Istanbul Airport onderscheidt zich door zijn unieke architectuur, sterke infrastructuur, superieure technologie en reiservaring op hoog niveau, evenals zijn 'smart airport'-concept, en maakt deel uit van de "16e ACI Europe Awards", georganiseerd door de International Airports Council (ACI). 'Best Airport'-prijs.


De toegangspoort van Turkije tot de internationale luchthaven van Istanbul, maar als resultaat van de integratie van de ontwerpfase van alle processen van digitalisering en technologie op elk punt van de luchthaven, werd de Airports Council International (ACI) georganiseerd door de "16th ACI Europe Awards" Digital Transformation onder de ((Best European Airport Award - for digital IGA Istanbul Airport ontving zijn prijs tijdens de 17e ACI Europe Awards op dinsdag 2020 november 16 in Brussel, België.

Istanbul Airport, de leider van digitalisering ...

De luchthaven van Istanbul op de meest intelligente locatie van Turkije Airport, evenals de mobiliteitsas van standaard luchthavendiensten die aan passagiers worden aangeboden, onderscheidt zich door innovatieve technologische diensten. Istanbul Airport in het e-paspoort dat al aan de passagiers wordt verstrekt, intelligente vertaaldiensten, mobiele applicaties, slim parkeren, 5G, intelligente beveiliging, met belangrijke diensten zoals digitale intelligente robot, wordt Turkije namens 'technologiewaarde' geproduceerd.

"We stellen digitalisering en technologie centraal op Istanbul Airport"

Kadri Samsunlu, voorzitter en algemeen directeur van IGA Airport Operations, evalueerde de toekenning van de beste luchthaven van Istanbul Airport in Europa op het gebied van digitale transformatie; “Allereerst wil ik dat benadrukken; De belangrijkste vraag van onze passagiers van ons is om digitaal reizen te ervaren ... We hebben digitalisering en technologie sinds de eerste dag centraal gesteld op Istanbul Airport, rekening houdend met deze vraag. In deze richting zijn we in staat om onze passagiers een unieke digitale reiservaring op Istanbul Airport te bieden dankzij de slimme oplossingen die we bieden, passend bij de visie van SESAR (Single European Sky ATM Research) en profiteren van het brede scala aan technologie. In de nabije toekomst is ons belangrijkste doel om onze snelheid in digitale integratie te verhogen en de luchthavenactiviteiten naar het punt van 'technologisch beheer' te brengen. De eerste stap van dit proces is de digitale portemonnee-applicatie. Deze applicatie wordt gevolgd door een commercieel platform genaamd Ist-buy. Dit platform kunnen we de 'marktplaats' van de luchthaven noemen. Al onze winkels op onze luchthaven krijgen de mogelijkheid om hun producten hier op de markt te brengen. De meest ambitieuze technologische toepassing die naar verwachting binnen zes maanden op Istanbul Airport zal worden geïmplementeerd, is biometrie, dat wil zeggen de mogelijkheid om te reizen en te winkelen met gezichtsgegevens. Met de applicatie worden het ticket, het paspoort en de digitale biometrische gegevens van de passagier gematcht via de mobiele applicatie van Istanbul Airport. Daarnaast zijn we onderweg vertrokken met het concept van "Smart Airport", kunstmatige intelligentie slim ondersteund sohbet systeemproject, zullen we onze passagiers onmiddellijke meldingen op onze luchthaven en 7/24 ondersteuning bieden. Sinds de eerste dag streven we ernaar om de efficiëntie continu te verhogen door kunstmatige intelligentie te gebruiken op elk punt van onze bedrijfsprocessen. Met de Internet of Things (IoT) -technologie hebben we ook volgmechanismen geïmplementeerd op onze luchthaven. Als slimme, duurzame en mensgerichte luchthaven ben ik er oprecht van overtuigd dat succes vooral te danken is aan de tevredenheid van passagiers. Om deze voldoening duurzaam te maken, is het van tijd tot tijd gebruiken van de kansen die de digitale wereld biedt buiten onze verbeelding, en deze correct en effectief te gebruiken. Het feit dat we waardig werden geacht voor de 'Digital Transformation Award' in het kader van het '16e ACI Europe Awards'-programma, georganiseerd door de Airports Council International (ACI), is een concreet bewijs en een opwindende indicator dat we op de goede weg zijn terwijl we onze doelen nastreven. Als IGA zullen we onze inspanningen voortzetten om van Istanbul Airport een pionier en een voorbeeld voor de wereld te maken met zijn 'Smart Airport'-concept, waar we zijn digitale infrastructuur hebben gebouwd met de meest geavanceerde technologieën in de ontwerpfase. " gebruikte de uitdrukkingen.

"We hebben altijd geloofd in de kracht van digitale transformatie"

Ersin İnankul, plaatsvervangend algemeen directeur van digitale diensten en handel bij İGA Airport Operations; “Ondanks dat hij een jonge luchthaven is in zo'n uitdagende categorie waarin internationale luchthavens concurreren, is hij erg blij om te worden geselecteerd als de 'Beste van Europa'. We zijn trots en opgewonden dat we ons land zo'n betekenisvolle onderscheiding hebben bezorgd. We hebben altijd geloofd in de kracht van digitale transformatie. Door een slimme luchthaven te ontwerpen, hebben we een strategie benaderd die zich het snelst aanpast aan technologische veranderingen en een pionier zijn op het gebied van digitale transformatie. We wilden de efficiëntie continu verhogen door kunstmatige intelligentie te gebruiken op elk punt van onze bedrijfsprocessen. We kunnen dichtheidscontrole uitvoeren in het incheckgedeelte, toiletten en gebedshuizen door middel van kunstmatige intelligentie. Met de sensoren kunnen we zien hoe druk het is op de luchthaven en kunnen we het team en de middelen dienovereenkomstig aansturen. We hebben onze luchthaven op technologisch gebied naar het hoogste niveau gebracht met apparatuur van recordniveau. Het resultaat was dat we deze prijs bereikten, waarmee we bewezen hebben dat we de beste in Europa zijn op het gebied van digitale transformatie, en daar zijn we trots op. " Hij sprak in de vorm.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties