DHMİ 17 Assistent voor het rekruteren van 200 luchtverkeersleiders in opleiding

dhmi assistent-stagiair om luchtverkeersleider te rekruteren
dhmi assistent-stagiair om luchtverkeersleider te rekruteren

Om binnen de reikwijdte van artikel 399 / c van de wetsdecreet nr. 3 te werken binnen het directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit, zal het in de staatscourant van 08.07.2018 gepubliceerde generaal-directoraat van de nationale luchthavenautoriteit, met nummer 30472, worden toegewezen aan de functies van de leerling-luchtverkeersleider en de assistent-luchtverkeersleider. Selectie-examens worden afgenomen in het kader van de bepalingen uit de Regeling Examens Kandidaten.


Examenopeningseenheid: Directoraat-generaal van de Autoriteit voor luchthavens.

Plaats van dienst: DHMI (land)

Functietitel en aantal benoemingen:

    • Assistent luchtverkeersleider: 7 eenheden.
    • Luchtverkeersleider in opleiding: 200 stuks.
    • KPSS-scoretype en basisscore voor kandidaat-luchtverkeersleiderkandidaten: ten minste 3 punten van het KPSSP70-scoretype
    • KPSS-scoretype en basisscore voor kandidaat-luchtverkeersleiders: ten minste 3 punten van het KPSSP70-scoretype

Geldigheid Jaar van KPSS-score: examen voor selectie van publiek personeel van 6 september 2020.

Aanvragen starten op 16.11.2020 en eindigen eind 30.11.2020. Kandidaten die het examen willen afleggen tussen 16.11.2020-30.11.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr Ze moeten een aanvraag indienen bij. Kandidaten moeten alle gevraagde documenten volledig naar het systeem uploaden. Aanvragen persoonlijk of per post worden niet in behandeling genomen. Examenresultaten worden aangekondigd op de officiële website van ons bedrijf (www.dhmi.gov.tr) en er wordt geen schriftelijke kennisgeving gedaan aan de succesvolle kandidaten.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties