Denizli Metropolitan-bussen gratis voor degenen die KPSS betreden

de grote bussen van denizli zijn gratis voor degenen die de kps zullen betreden
de grote bussen van denizli zijn gratis voor degenen die de kps zullen betreden

Bussen van de Denizli Metropolitan Municipality beginnen hun vluchten om 22 uur 's ochtends vanwege het KPSS Secondary Education Exam dat zal worden afgenomen op zondag 2020 november 06.00, wanneer de avondklok wordt toegepast. Bussen zijn gratis voor examinatoren en examinatoren.


De bussen van de Denizli Metropolitan Municipality zijn gratis voor degenen die het KPSS Secondary Education Exam zullen afleggen dat in het weekend wordt afgenomen en voor examenpersoneel. Met de coronavirus (Kovid-81) circulaire verzonden door het ministerie van Binnenlandse Zaken met 19, legde het een avondklok op behalve tussen 10.00-20.00 uur in het weekend. In dit verband zal Denizli Metropolitan Municipality de speciale busdiensten starten voor het KPSS Secondary Education Exam dat op zondag 22 november 2020 om 06.00:XNUMX uur 's ochtends wordt afgenomen. Op die datum zullen zij het KPSS Secondary Education Exam afleggen en kunnen de examinandi gratis gebruik maken van de gemeentelijke bussen door hun plichtsbewijs te tonen aan de buschauffeurs.

Alle aankondigingen staan ​​op het transportportaal

Aan de andere kant, met de Kovid-19-circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken, werd gevraagd om aandacht te besteden aan bustijden vanwege de avondklokbeperkingen die in het weekend gelden. Directe aankondigingen en informatie over bustijden om te voorkomen dat burgers lijden https://ulasim.denizli.bel.tr Er werd gezegd dat de Denizli Metropolitan Municipality het kan bereiken via de mobiele applicatie met het transportportaal op het adres. De nieuwe klokarrangementen op de portal zijn vanaf vrijdag 20 november om 24.00 uur te zien.

Succesbericht van burgemeester Zolan

Burgemeester Osman Zolan, burgemeester van de gemeente Denizli, wenste succes aan alle burgers die het KPSS Secondary Education Exam zullen afleggen en zei: "Ik wens mijn broers en zussen die in het hele land zullen zweten bij het examen een heldere geest en ik wens elk van hen succes."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties