Geen kans voor Covid-19 in het skicentrum Erciyes

erciyes skicentrum heeft covid-maatregelen genomen voor het skiseizoen
erciyes skicentrum heeft covid-maatregelen genomen voor het skiseizoen

Vanaf december 2020 wacht het skicentrum Erciyes zijn gasten op om te skiën en snowboarden. De opwinding van skiën en snowboarden zal dit seizoen een beetje anders zijn. Hoe dan ook, Erciyes Skicentrum, dat een ski-garantie biedt met 18 ultramoderne mechanische faciliteiten, 34 verschillende in totaal 102 km skipistes en 154 kunstsneeuwmachines, biedt u dit seizoen een mooie, plezierige en ontspannende skivakantie.

Gezondheid staat voorop


Maandenlang, met name het Ministerie van Volksgezondheid, het Ministerie van Toerisme, gezondheidswerkers, doktoren en vertegenwoordigers van de zakenwereld, hoe veilig toerisme, wat erg belangrijk is voor Turkije, kunnen zij aanbevelingen doen over reanimatie. In overeenstemming met de momenteel geldende wettelijke vereisten heeft het management van het Erciyes Skicentrum een ​​uitgebreid pakket maatregelen opgesteld om de gezondheid en veiligheid van zijn waardevolle gasten en medewerkers te waarborgen.

Covid-19-maatregelen genomen in het skicentrum Erciyes

 •  Mechanische voorzieningen, restaurants, skiverhuur enz. Bij de ingangen van alle faciliteiten worden gasten door middel van hangende borden geïnformeerd over de COVID-19 voorzorgsmaatregelen en regels die worden toegepast en moeten worden opgevolgd. Bovendien zullen er gedurende de dag waarschuwingen worden gegeven bij kaartverkooppunten en mechanische voorzieningen via het aankondigingssysteem in verschillende talen.
 •  Dit is de doek voor mond- en neusbescherming als je een skiticket koopt? zal worden gegeven. Daarom moet het op gemarkeerde plaatsen worden gedragen.
 •  Om volledig te voldoen aan de sociale afstandsregels worden in de wachtruimtes afstandsbeugels geplaatst.
 •  Er kunnen beperkingen worden opgelegd in cabines en / of stoelen met kabelbanen volgens de regels voor sociale afstand. Het dragen van een masker was verplicht tijdens het gebruik van de faciliteiten.
 •  Alle hutten worden periodiek gedesinfecteerd door het personeel.
 •  Het gebruikte desinfectiemiddel is in overeenstemming met de voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid. Het reinigt 99% van de virussen op gedesinfecteerde oppervlakken. Het desinfectiemiddel bevat PH-neutrale en 100% biologisch afbreekbare stoffen die niet schadelijk zijn voor huid en ogen.
 •  Skiverhuurgebieden, EHBO-stations, toiletten en mechanische voorzieningen in het Erciyes Skicentrum worden gedesinfecteerd in overeenstemming met de richtlijn.
 •  Mechanische voorzieningen, skiverhuurlocaties, restaurants en cafés hebben ook voldoende handdesinfecterende middelen.
 •  De sociale afstand tussen de tafels in restaurants en cafés is ontworpen volgens de opstelling van de stoelen en de regels die zijn aangekondigd door de relevante openbare instellingen en organisaties.
 •  Een passend aantal gasten wordt geaccepteerd om de beoogde sociale afstand in restaurants en cafés te waarborgen.
 •  Menu's zijn gedigitaliseerd om contact te vermijden.
 •  Muziekoptredens in restaurants en cafés zullen plaatsvinden in de vorm van achtergrondmuziek. Entertainmentorganisaties vinden plaats in het kader van strikte veiligheidsmaatregelen en sociale afstand.
 •  Het personeel wordt vóór de eerste werkdag aan de Covid -19-test onderworpen. Personeel dat in contact staat met de gasten wordt regelmatig gecontroleerd.
 •  Al het personeel dat in contact komt met gasten is verplicht om maskers te dragen. De koorts van alle medewerkers wordt gemeten voordat ze aan hun dienst beginnen.
 •  Mensen met gezondheidsproblemen kunnen zich aanmelden bij het gezondheidscentrum in ons skicentrum. Medewerkers die zijn getraind in Covid-19 zullen u helpen met begeleiding.

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties