Çakırözer van CHP, vroeg naar de ongevallen bij de spoorwegen

chpli cakirozer informeerde naar spoorwegongevallen
chpli cakirozer informeerde naar spoorwegongevallen

Çakırözer van CHP, aan de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu; “We zien zulke dingen dat presidenten, vice-presidenten, regiodirecteuren, stationsmanagers, afgevaardigden en stemopnemers worden verbannen. Is de regering veranderd? Wat zijn dat voor personeelsbannelingen ”, vroeg hij.


Çakırözer bracht de ongevallen bij de spoorwegen ter sprake tijdens de begrotingsonderhandelingen van het ministerie van Transport en Infrastructuur bij de TBMM Plan and Budget Commission. Çakırözer vroeg minister Karaismailoğlu om de heersers die verantwoordelijk waren in het land te straffen.

Çakırözer herinnert eraan dat de algemeen directeur van de TCDD, plaatsvervangend algemeen directeuren en afdelingshoofden verantwoordelijk waren voor het ongeval met de hogesnelheidstrein (YHT) in Ankara, en zei tegen minister Karaismailoğlu: “De spoorwegarbeiders op een lager niveau die terechtstaan ​​in het bloedbad in Çorlu zijn niet verantwoordelijk, er werd vastgesteld dat plaatsvervangend algemeen managers en enkele afdelingshoofden verantwoordelijk waren. Bent u niet van plan te besparen op deze verantwoordelijke topmanagers? " zij vroeg.

CHP-lid Çakırözer zei over de veranderingen in de taken in TCDD: “We zien zulke dingen dat er ballingen zijn naar presidenten, vice-presidenten, regionale directeuren, stationsmanagers, plaatsvervangers en tolofficieren. Is de regering veranderd? Wat zijn deze personeelsbannelingen ”, zei hij.

Çakırözer zei dat de ontslagen in de instelling worden ervaren alsof de macht is veranderd: “We denken dat zelfs wanneer de macht verandert, de verdienste in overweging moet worden genomen, maar we zien zulke dingen dat presidenten, vice-presidenten, regionale directeuren, stationsmanagers, afgevaardigden, kassamedewerkers en ze worden verbannen. Wat gebeurt er? Dat wil zeggen, toen de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling aan de macht kwam en een andere regering kwam, toen de minister veranderde of de algemeen directeur veranderde? Hoe is dit? Vindt u dit goed? " hij sprak.

"ZULT U DE HOOFD VERANTWOORDELIJKE ACCOUNT VRAAGEN?"

Erop wijzend dat de directeuren van de instelling moeten worden gekozen uit bekwame mensen om het budget effectief en efficiënt te gebruiken, herinnerde Çakırözer de ongevallen die zich op de spoorwegen hadden voorgedaan en vervolgde zijn woorden als volgt:

“Als we naar deze ongevallen kijken, zien we dat onze burgers zichtbaar met incompetent personeel ter dood worden gebracht. TCDD General Manager, Deputy General Managers en afdelingshoofden werden verantwoordelijk bevonden voor het YHT-ongeval dat plaatsvond in Ankara. Bij het bloedbad in Çorlu werd het deskundigenrapport dat in de rechtbank was ontvangen, voltooid. Opnieuw werd vastgesteld dat de lagere spoorwegarbeiders die terecht stonden niet verantwoordelijk waren, en dat de algemeen directeur, de plaatsvervangende algemeen managers en enkele afdelingshoofden verantwoordelijk waren. Wat denk je? Bent u niet van plan te besparen op deze verantwoordelijke topmanagers? Zoveel mensen hebben het over deze ongelukken. In oktober vonden 3 treinongevallen plaats in vier dagen. Deze heersers kwamen op de publieke agenda door slachtoffers op te offeren in plaats van maatregelen te nemen. Laaggeplaatste werknemers in Çorlu, wier onschuld aan het licht kwam door een deskundigenrapport, werden verbannen naar Sivas, Yozgat, vanwege hun verdediging voor de rechtbank. Gebeurt dit met uw toestemming? " (FENIKS)


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties