Passagiersvervoer in vliegtuigcomfort naar Çardak Airport

Passagiersvervoer in het comfort van een vliegtuig naar de luchthaven van Cardak
Passagiersvervoer in het comfort van een vliegtuig naar de luchthaven van Cardak

Denizli Metropolitan Municipality, dat passagiersvervoer verzorgt tussen het stadscentrum van Denizli en Çardak Airport, heeft standaard passagiersvervoer en gepersonaliseerde vervoersdiensten gelanceerd op de grote vraag van de burgers. Met de VIP-service worden passagiers opgehaald van hun adres en afgeleverd op de luchthaven en van de luchthaven naar hun adres.


Denizli Metropolitan Municipality, dat onlangs de pendeldienst naar Çardak Airport heeft ondernomen met als doel het vervoer naar de luchthaven te vergemakkelijken, de passagierscapaciteit effectief te maken en de tevredenheid van de burger te vergroten, verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening met de dag. In deze context startte de Denizli Metropolitan Municipality, die zijn transportvloot uitbreidde op basis van de intense vraag van de burgers, met privévervoer tussen het stadscentrum-Çardak Airport, Çardak Airport-stadscentrum. Met persoonlijke service worden burgers opgehaald van hun adres en vervoerd naar Çardak Airport en van Çardak Airport naar hun adres. Denizli Metropolitan Municipality biedt persoonlijke transportservice met speciaal ontworpen minibussen voor 8 + 1 personen.

Afspraak is 24 uur van tevoren vereist

Burgers die willen profiteren van de persoonlijke transportservice van de Denizli Metropolitan Municipality, die Çardak Airport blijft bereiken met veilige, comfortabele en hygiënische voertuigen, moeten 24 uur van tevoren reserveren. Er werd aangegeven dat informatie over de speciale diensten in kwestie en voor reserveringen kan worden verkregen via de telefoonlijnen 0 (258) 244 00 44.

Standaarddiensten gaan door

Aan de andere kant verklaarde de Denizli Metropolitan Municipality, die passagiers blijft vervoeren tussen het stadscentrum-Çardak Airport, Çardak Airport en het stadscentrum met verschillende voertuigtypes, dat de shuttles blijven vertrekken vanuit de oude bibliotheek op İstiklal Street en Denizli Metropolitan Municipality Bus Terminal zoals gewoonlijk. .

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties