Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya-operatie gelanceerd in Bitlis

bitliste yildirim mutki sarpkaya operatie gestart
bitliste yildirim mutki sarpkaya operatie gestart

Het provinciale gendarmeriecommando van Bitlis lanceerde operatie Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya om de pre-winterbewegingscapaciteit van de separatistische terroristische organisatie en haar zoektocht naar onderdak te elimineren, om ervoor te zorgen dat de organisatie, wiens communicatie in het land niet langer in staat was om deze capaciteit te verkrijgen, en om de terroristische aanwezigheid in het land volledig te beëindigen.


Verantwoordelijk voor Bitlis Provincial Gendarmerie Command in de operatie; 816 personeelsleden (48) hebben de leiding over het operationele team dat bestaat uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Guard-teams.

In het kader van de bliksemoperaties, die op 13 juli 2020 werden gelanceerd om terrorisme uit te bannen, zijn in totaal 143 terroristen geneutraliseerd, zijn 74 collaborateurs gevangengenomen, zijn 251 grotten, schuilplaatsen en pakhuizen vernietigd en is een groot aantal wapens, munitie, voedsel en levend materiaal in beslag genomen. .

De operaties van YILDIRIM gaan met succes door met de steun van onze mensen op een GETROUWE en BESLISSENDE manier.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties