Binnenlandse auto TOGG neemt zijn plaats in op MUSIAD EXPO 2020

binnenlandse auto togg musiad expo nam zijn plaats in
binnenlandse auto togg musiad expo nam zijn plaats in

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank, opmerkend dat veel lokale leveranciers die deelnemen aan de Group of Turkey's Cars Initiative, "Turkey's Car Project, de productieauto een visie heeft die veel verder gaat. We hebben onze claim ingediend en zijn van plan om vanaf nul een mobiliteitsecosysteem op te zetten. " zei.


Minister Varank heeft de "MÜSİAD EXPO 2020 Trade Fair" ingehuldigd, de internationale top over economie, handel en financiën, georganiseerd door de Independent Industrialists and Businessmen Association (MÜSİAD). Minister Varank merkte op dat er dit jaar veel innovaties op de beurs zijn doorgevoerd:

Het feit dat bij deelname aan de beurs een hybride aanpak wordt gevolgd, weerspiegelt eigenlijk de geest van het nieuwe tijdperk. Dankzij de technologische infrastructuur zullen degenen die fysiek niet naar MÜSİAD EXPO kunnen komen, profiteren van de voordelen van digitalisering. Ook na afloop van de beurs kan de commercie doorgaan op het digitale platform en komen er nieuwe samenwerkingen tot stand.

Voor de fysieke deelnemers aan de beurs werden maatregelen op hoog niveau genomen tegen de epidemie. Het gebied waarin we ons bevinden heeft het Safe Service Certificaat ontvangen van het Turkish Standards Institute (TSE), een organisatie van ons ministerie. Alle maatregelen werden tot in het kleinste detail berekend en werden vervuld.

De innovatie die me dit jaar bij MUSIAD EXPO enthousiast maakte, was het allereerste ondernemerschapsveld. Veelbelovende ondernemers van ons land ontmoeten investeerders van over de hele wereld. Zo; investeringskapitaal en intellectueel kapitaal zullen samenkomen; Innovatieve bedrijven krijgen de kans om door schaalvergroting de wereld in te gaan. op technologie gebaseerde banen, met name Turkije, hebben een aanzienlijk potentieel op het gebied van ondernemerschap.

MUSIAD expo Nog een verrassing van de Car of Turkey. Ik denk dat onze binnen- en buitenlandse deelnemers veel tijd zullen doorbrengen op de TOGG-stand. Turkey's Car Project, met een visie die veel verder gaat dan het produceren van auto's. We hebben onze claim ingediend en zijn van plan om vanaf nul een mobiliteitsecosysteem op te zetten.

Veel binnenlandse leveranciers in Turkije Automobile Enterprise Group (TOGG) sloten zich bij de familie aan. Onder de leveranciers bevinden zich jonge startups, startups die nog nooit eerder met een grote producent hebben samengewerkt. In ons land zal ook de productie van batterijen plaatsvinden in samenwerking met een wereldwijd merk. Onze voertuigen zullen in 2022 de weg op gaan met 51 procent binnenlands en in 2026 verder rijden met 68 procent binnenlands.

Schattingen laten zien dat de wereldeconomie dit jaar met ruim 4 procent zal krimpen. Turkije, in zo'n moeilijke periode, in vergelijking met meer succes met het beheren van beide leeftijdsgenoten in ontwikkelde landen. In deze periode heeft de Turkse industrie ruimschoots bewezen dat ze in staat is om zowel haar productiecapaciteit te behouden als zich snel aan te passen aan veranderingen.

We zetten stevige stappen in de richting van dit doel met onze productie-infrastructuur, ons feilloos functionerende toeleveringsnetwerk, gekwalificeerd personeel, hardwerkende ondernemers en een sterk R & D-ecosysteem. We maken geen onderscheid tussen binnenlands en buitenlands in het beleid dat we toepassen. het creëren van werkgelegenheid op het grondgebied van Turkije en die bijdragen aan iedereen, voor ons, is het lokale en nationale.

In de nieuwe periode, om zowel binnenlandse als buitenlandse productieve investeringen te verhogen; We versnellen structurele hervormingen. De stappen die we recent hebben gezet, worden gewaardeerd in de internationale arena. In de Ease of Doing Business Index van de Wereldbank klommen we nog eens 10 plaatsen naar de 33e plaats.

We bereiden onze strategie voor directe buitenlandse investeringen voor om ons aandeel in wereldwijde waardeketens te vergroten en meer investeringen naar ons land te trekken. Turkije geeft richting aan de wereldwijde trend, we proberen onze macht om er een leidende speler van te maken. We streven ernaar ondersteuningsmechanismen op te zetten die de echte sector op de best mogelijke manier zullen aanmoedigen.

De stappen die we zullen nemen in samenwerking met onze handels- en investeringspartners om samen te groeien, samen te winnen en dit te verspreiden naar de samenleving, zullen bij ons terugkomen als een toename van concurrentievermogen en welvaart, en zullen de deur openen naar een meer welvarende toekomst.

MUSIAD-voorzitter Abdurrahman Kaan verklaarde dat er belangrijke stappen zullen worden gezet met betrekking tot export en commerciële relaties tussen landen op de beurs: “Dit jaar krijgen de deelnemers voor het eerst een hybride beurservaring aangeboden. Exposanten zullen dankzij de technologische infrastructuur niet alleen op de beurs kunnen handelen met hun bezoekers, maar ook op digitale platforms. " hij sprak.

Kaan legde uit dat honderden bedrijven uit 24 sectoren aan de beurs deelnamen en gaf informatie over de deelnemende landen.

Na de opening van de TOGG-begeleidende delegatie die de stand van Varank Minister bezocht, heeft Turkije ideeën uitgewisseld met ambtenaren met betrekking tot het autoproductieproces.

Ook bezocht Varank de stands van MUSIAD Women en Young MUSIAD met de stand waar het Caravan Park Project, dat door MUSIAD is uitgevoerd met betrekking tot caravans, dat tijdens het coronavirusproces in belang is toegenomen.

MUSIAD EXPO 2020 Fair, waar deelnemers uit veel verschillende sectoren elkaar ontmoeten, zal zijn bezoekers ontvangen op het TÜYAP Fair and Congress Center van 18-21 november 2020.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties