Afvaltentoonstelling op het Karaköy-tunnelstation

afvaltentoonstelling bij karakoy tunel station
afvaltentoonstelling bij karakoy tunel station

Om het milieubewustzijn te vergroten is in 2018 een wedstrijd uitgeschreven om de afvalstoffen binnen IETT te evalueren. De producten die succesvol waren in die wedstrijd werden geprojecteerd onder de naam "Bring Your Waste to Life" op de intense belangstelling die ze kregen en er werd een aanvraag ingediend voor het evenement "European Waste Reduction Week 2020". Bij de ingang van de Karaköytunnel worden 17 producten getoond die in het project zijn geslaagd.


Het idee van productontwerp uit recyclebaar afval werd ontwikkeld om afval onder controle te krijgen binnen het kader van duurzame ontwikkelingsprincipes en om bewustwording te creëren om een ​​leefbare omgeving over te laten aan toekomstige generaties. In deze context: "Give Your Waste Life, Too!" Binnen IETT werd een wedstrijd georganiseerd met de slogan.

Apparatuur voor het inzamelen van schroot uit metaalafval, potten uit ophangbalgen en gasbuizen van airconditioners, tafels uit afval van houten pallets, reparatiesets uit metaalafval, op afstand bestuurbare auto's van lagers en katrollen, elektronische onderdelen, decoratieve ornamenten gemaakt van halogeenlampen, decoratieve stands van banden en metaalafval die het einde van hun levensduur hebben bereikt. 24 creatieve projecten deden mee.

Naar aanleiding van de aanvragen die tussen 20 april 2018 en 25 mei 2018 werden ontvangen, werd het aantal projecten teruggebracht tot 17 in de voorselectie gemaakt door het personeel van de Directie Energie en Milieubeheer.

Bij de evaluatie van meer dan 15 punten voor de bijdrage van het gebruikte afval aan recycling, 15 punten voor de productcreatiefasen, 25 punten als het product niet eerder is ontworpen, 15 punten voor het maatschappelijk voordeel van het product, 15 punten voor de bijdrage aan de zero waste-aanpak, werden de producten bepaald die recht hebben op prijzen. .

Gemeenten van de Unie van Marmara, die Turkije coördineert, afvalvermindering, producthergebruik en bewustwording wil creëren over strategieën voor materiaalrecycling, "European Waste Reduction Week" -evenementen die sinds 2009 elk jaar in november worden gehouden.

De producten die in de competitie van 2018 waren gerangschikt, werden dit jaar als project gepresenteerd tijdens de "European Waste Reduction Week 2020" vanwege de grote belangstelling die ze kregen. De producten die de moeite waard zijn om in het kader van het project te worden tentoongesteld, werden in de week van 21-29 november tentoongesteld in Karaköy Tunnel Station.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties