Emergency Manned Reconnaissance Aircraft Trust aan TAI

bemande noodonderzoeksvliegtuigen die aan het corpus zijn toevertrouwd
bemande noodonderzoeksvliegtuigen die aan het corpus zijn toevertrouwd

Turkish Aerospace Industries (TAI) blijft vliegtuigen van de toekomst ontwerpen, structurele onderdelen produceren voor 's werelds luchtvaartreuzen en ononderbroken R & D-activiteiten als het toonaangevende luchtvaartbedrijf van ons land.


TAI voert ook de modernisering van bestaande vliegtuigen uit in lijn met de verzoeken van de strijdkrachten, en in termen van logistieke ondersteuning voert het activiteiten uit om Emergency Manned Reconnaissance Aircrafts (AIKU) in de inventaris van de krijgsmacht klaar te houden om te vliegen op een 365/7/24 basis. In deze context biedt TAI logistieke ondersteuning aan de strijdkrachten met betrekking tot kwesties zoals onderhoud, reparatie en onderhoudsactiviteiten van AİKU's die tot de strijdkrachten behoren, ze naar de vlucht sturen en ontvangen en onderhoud voor, tussen en na de vlucht.

De Turkse strijdkrachten voeren, naast actieve werkzaamheden in de strijd tegen terrorisme, ook activiteiten uit in noodsituaties zoals zoek- en reddingsacties, aardbevingen en overstromingen, en zijn sinds 2018 toevertrouwd aan het ervaren team van de Turkse lucht- en ruimtevaartindustrie. TAI verricht onderhouds-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten aan vliegtuigen en blijft logistieke ondersteunende diensten verlenen aan AIKU-vliegtuigen. TAI, dat de logistieke activiteiten van verkenningsvliegtuigen in de inventaris van de strijdkrachten als één bron uitvoert, opereert 7/24 met zijn ervaren technisch personeel.

In veel provincies van Turkije blijven onderhouds-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten, die TAI kunnen uitvoeren, logistieke diensten zoals ons land nodig heeft, naast productontwikkeling, een succesvolle werking bereiken.

 


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties