Zullen scholen worden geopend, wanneer worden ze geopend? Face-to-Face Trainingsverklaring van het CBG

Worden de scholen geopend en wanneer zijn ze?
Worden de scholen geopend en wanneer zijn ze?

Zullen scholen worden geopend, wanneer worden ze geopend? Face to Face onderwijsverklaring van het CBG; President Recep Tayyip Erdoğan kondigde na de presidentiële kabinetsvergadering de aanvullende maatregelen aan die zijn genomen in de strijd tegen het coronavirus. Dienovereenkomstig zullen alle onderwijs- en trainingsactiviteiten via afstandsonderwijs worden voortgezet tot 31 december.


In overeenstemming met de aanvullende maatregelen die zijn genomen in de strijd tegen het coronavirus, zullen alle formele, particuliere, formele en niet-formele onderwijsactiviteiten via afstandsonderwijs worden voortgezet tot 31 december 2020. Gedetailleerde informatie over het afstandsonderwijs wordt afzonderlijk verstrekt.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties