Weekendarrangement voor openbaar vervoer in Kocaeli

Weekendarrangement voor openbaar vervoer in Kocaeli
Weekendarrangement voor openbaar vervoer in Kocaeli

Volgens het besluit met nummer 2020-123 van de Kocaeli Provincial General Hygiene Board werden in heel Kocaeli nieuwe maatregelen genomen. Leeftijdsgroepen die in overeenstemming met de genomen maatregelen niet mogen uitgaan, kunnen geen gebruik maken van het openbaar vervoer.

KAN GEEN OPENBAAR VERVOER TIJDENS VERBODEN UREN


Nieuwe maatregelen werden genomen in Kocaeli met het besluit met nummer 2020-123 van de Kocaeli Provincial General Hygiene Board. In lijn met de genomen maatregelen heeft de Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department een nieuwe regeling getroffen. Leeftijdsgroepen, die volgens de vastgestelde regeling niet mogen uitgaan, zullen tijdens de ban-uren geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

DEGENEN DIE EEN WERKENDOCUMENT HEBBEN, ZULLEN DE VOERTUIGEN GEBRUIKEN

Burgers van 65 jaar en ouder kunnen overdag tussen 10.00 en 13.00 uur uitgaan, en burgers jonger dan 20 (geboren op en na 01.01.2001) kunnen overdag tussen 13.00 en 16.00 uur uitgaan (die een werk- / SGK-dossier enz. Overleggen met hun werkplekken en hun ziekten. Inwoners van de genoemde leeftijdsgroepen zullen in het kader van deze regels gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer vanwege de beperking van het uitgaan op straat.

OPENINGSUREN GEORGANISEERD VOOR WERKNEMERS

De avondklok begint op zaterdag 21 november 2020 om 20.00 uur 's avonds. Op zaterdag 21 november 2020, wanneer de avondklok begint, na 20.00 uur 's avonds, is het de eerste week van de aanvraag en zal het werken met maximale naleving van de dienstregeling in het systeem om openbaarvervoersdiensten te bieden aan passagiers die werkzaam zijn in de productie-, productie- en toeleveringsketens.

EXTRA TIJD VOOR HET EXAMEN

In de avondklok-applicatie die op zondag 22 november 2020 na 20.00 uur start, is het de eerste week van de aanvraag en om de passagiers die in de productie-, productie- en toeleveringsketens werken te voorzien van openbaarvervoerdiensten, zullen de reisuren in het systeem met maximale naleving worden gewerkt. Het KPSS Voortgezet Onderwijs Examen 22 vindt plaats op zondag 2020 november 10.15 om 2020 uur in de hele provincie. Naast de bestaande reizen zullen er 07.45 extra vluchten worden gemaakt voor Examenassistenten die om 08.30 uur in de ochtendsessies in de examengebouwen zijn en om 22 uur voor de Kandidaten.

Ze zullen hun reis voortzetten

De lijnen 200, 250, 250G en 700, die worden bediend door het TransportationPark, werken volgens de huidige vlieguren in het systeem. Akçaray zal na 21 november 2020 op zaterdagavond om 20.30 uur vluchten en zondagavond 22 november 2020 om 20.30 uur met intervallen van 30 minuten. Zeetransportvluchten worden uitgevoerd op zaterdag 21 november 2020 en zondag 22 november 2020, volgens de dienstregeling in het systeem.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties