Voor een leefbare Fikirtepe-bediening zijn bijkantoren opgerold

Het ministerie zal mijn beurt maken in Fikirtepe
Het ministerie zal mijn beurt maken in Fikirtepe

Minister van Milieu en Stedelijke Planning Murat Kurum kondigde aan dat de transformatieprojecten die in Istanbul Fikirtepe niet zijn voltooid of niet zijn gestart, zullen worden uitgevoerd in samenwerking met het ministerie, TOKI en Emlak Konut.


Minister Kurum verklaarde dat, op instructie van president Recep Tayyip Erdogan, de staat zijn handen onder verantwoordelijkheid heeft gelegd om ervoor te zorgen dat Fikirtepe niet als een verlaten plek maar als een voorbeeldig stedelijk succes wordt herinnerd, zei minister Kurum: "We hebben nu onze routekaart bepaald en we voeren ons proces uit op een manier die van vlees en bloed zal zijn." zei.

De instelling had een ontmoeting met de vertegenwoordigers van de begunstigden in Fikirtepe en verklaarde dat Fikirtepe een woonwijk in het centrum van Istanbul is geworden, en dat de regio in 2007 werd aangewezen als een ‘stedelijk transformatiegebied’, en vervolgens het ‘Fikirtepe en het bijbehorende bestemmingsplan voor de omgeving’ Hij legt uit dat de eerste stappen van de projecten zijn gezet met contracten tussen particuliere filialen en eigenaren in het proces.

Onder vermelding dat de fundering is gelegd op enkele bouwstenen in het gebied, maar de constructies zijn niet doorgegaan, zei de Autoriteit:

“Op sommige plaatsen kan de noodzakelijke infrastructuurdienst niet worden geleverd vanwege de gebouwen die niet instorten in de buurt van de voltooide gebieden. Wegen en infrastructuur kunnen binnen dit kader niet worden aangelegd. Het leven is begonnen op enkele van de projecteilanden die een vestigingsvergunning hebben gekregen, maar onze mensen, burgers en buren kunnen ze niet zien. Op veel plaatsen werden contracten gesloten, maar om bepaalde redenen kon het gewenste bouwniveau niet worden gestart of zelfs als het wel was begonnen, kon het gewenste niveau niet worden bereikt. Er waren veel redenen waarom Fikirtepe in deze situatie kwam en het transformatieproces verzwakte. Omdat de regio een van de eerste voorbeelden van stedelijke transformatie was, waren er problemen door technische, juridische en financiële problemen. We werden geconfronteerd met veel problemen, zoals een groep die om meer appartementen of werkplekken vroeg dan ze verdienen, prijsstijgingen doordat sommige aannemers met elkaar concurreren voor hetzelfde gebied, en onze burgers ondertekenden contracten met meer dan één aannemer op hetzelfde eiland en perceel. "

Een leefbare Fikirtepe!

Stellend dat de instelling de hele geschiedenis van Fikirtepe goed kent: “We hebben uitgebreide studies uitgevoerd om alle soorten negativiteit, onrecht en onrecht te voorkomen met de informatie die we uit het veld hebben ontvangen. Allereerst hebben we het doel uiteengezet van een leefbare Fikirtepe met moderne en robuuste gebouwen, transportvoorzieningen en sociale voorzieningen die groen en bouwen combineren. We hebben dit doel multidimensionaal bedacht en ontworpen. Ten eerste hebben we revolutionaire stappen gezet in de wetgeving. Om alle belemmerde transformatieprocessen in ons land te boven te komen, om de problemen in Fikirtepe te overwinnen, gaven we onze burgers het recht om het contract met de aannemer die hun werk niet eenzijdig deed, te beëindigen. We hebben de weg gebaand voor onze bediening om ambtshalve van toepassing te zijn op plaatsen van nood. ' hij sprak.

Nieuwe slots zijn binnen 3 jaar klaar

De Autoriteit verklaarde dat honderden aanvragen voor contractbeëindiging door de begunstigden op 7 projecteilanden in Fikirtepe bij het ministerie waren ingediend, en ging als volgt verder:

“Met de instructies van onze president heeft onze staat zijn handen onder verantwoordelijkheid gelegd, zodat Fikirtepe niet langer een verlaten plek is, maar een voorbeeldig stedelijk succes. We hebben nu onze routekaart bepaald en we voeren ons proces uit op een manier van vlees en bloed. Als ministerie gaan we het bouwproces van de constructies in met de handen van het TOKI-voorzitterschap en Emlak Konut, in het licht van de ondersteuningsverzoeken met betrekking tot de bouw, de bouw en het proces waarop onze burgers hopen. Op dit punt zullen we het hele proces uitvoeren binnen onze Algemene Directie Infrastructuur en Stedelijke Transformatie, en zullen we de aanvragen uitvoeren door onze Algemene Directie van Emlak Konut. Vanaf vandaag ontvangen we garanties van bedrijven die hun bedrijf zijn begonnen in 40 bouwstenen, waarvan sommige hun bedrijf zijn begonnen, sommige nog niet voltooid, en we geven ze een periode van 1 maand. Als ze de projecten niet binnen 1 maand starten, starten we als Ministerie de projecten die daadwerkelijk zijn gestart en nog in aanbouw zijn en hopelijk leveren we binnen 3 jaar geleidelijk je nieuwe woningen en solide woningen aan je op. We schorten de nieuwe plannen in december op door de plannen te herzien van de eilanden die nooit zijn begonnen, geen afspraken hebben gemaakt, geen contracten hebben getekend en niet zijn vernietigd. Ik hoop dat we het met de implementatie in januari afronden en dan beginnen met het sloopproces. De aanbesteding verloopt gelijktijdig en hopelijk houden we de aanbestedingen vanaf januari en beginnen we uiterlijk in februari en maart met de bouw. Wij bouwen uw woningen met staatsgarantie. Meneer de President, "Onze broeders van Fikirtepe, onze burgers mogen niet het slachtoffer worden, en wij, als staat, moeten doen wat snel en snel gedaan moet worden, en de nieuwe Fikirtepe bouwen met zijn infrastructuur, sociale uitrusting, met al zijn behoeften, en het aan onze burgers leveren." ze gaven instructies. "

1,5 miljoen vierkante meter bouwoppervlak

Het Ministerie van Milieu en Verstedelijking, de instelling, zei: “We zullen projecten initiëren die zijn verlaten, niet gebouwd, waarvan de fundamenten zijn gelegd maar niet worden voortgezet. De investeringswaarde van het nieuwe Fikirtepe-project, dat rechtstreeks betrekking heeft op 60 burgers, zal ongeveer 5 miljard Turkse lira bedragen, en hopelijk zullen we het project, dat een bouwoppervlakte van 1,5 miljoen vierkante meter beslaat, starten en het in fasen aan onze burgers leveren. " zei.

De Autoriteit merkte op dat het wacht op het sloopproces van 5 huizen in het gebied en zei: “Allereerst zullen we beginnen met de bouw van 15 nieuwe huizen - waarvan sommige zijn gebouwd tussen 15 huizen - met al hun infrastructuur. Ons projectinformatiekantoor is 10 dagen actief. In hetzelfde proces zal ons ministerie huursubsidies verstrekken binnen het orgaan van ons ministerie van Infrastructuur en Stedelijke Transformatie, algemeen directoraat, voor de projecten die we zijn gestart en uitvoeren. " hij sprak.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties