Uitgebreide schoonmaak in verpleeghuizen en centra voor ouderenzorg in Istanbul

Uitgebreide schoonmaak in bejaardentehuizen en ouderenzorgcentra in Istanbul
Uitgebreide schoonmaak in bejaardentehuizen en ouderenzorgcentra in Istanbul

IMM voerde tussen 18 en 21 november uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden uit in de verpleeghuizen en ouderenzorgcentra die beschikbaar zijn in Istanbul. De tuinen en omgeving van 119 faciliteiten in heel Istanbul werden gewassen zonder onderscheid tussen openbaar en privé. In totaal namen 90 medewerkers deel aan schoonmaakactiviteiten. In de onderzoeken werden onschadelijke ontsmettingsmiddelen en water onder druk gebruikt die in het lichaam van IMM werden geproduceerd.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) voerde uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden uit in verpleeghuizen en ouderenzorgcentra waar 65-plussers intensief leven als onderdeel van de strijd tegen het coronavirus. Tijdens het werk dat tussen 18 en 21 november werd uitgevoerd door IMM Directorate of Environmental Protection and Control Department of Waste Management en ISTAÇ, werden schoonmaakdiensten geleverd aan de faciliteiten die overal in Istanbul beschikbaar waren.

119 FACILITEITEN DIE ZONDER PUBLIEK-PRIVÉ DISTRIBUTIE SCHOONMAKEN

Hoofd IMM-afdeling Milieubescherming en -controle Prof. Dr. Ayşen Erdinçler verklaarde dat het doel van de studie is om maximale bescherming te bieden aan de oudere bevolking die het meest door de pandemie is getroffen. Erdinçler zei dat IMM werkt aan het verhogen van de levensstandaard van 16 miljoen mensen in Istanbul op elk gebied en zei dat ze in totaal 119 faciliteiten bedienen bij schoonmaakwerkzaamheden; 14 daarvan behoren tot het publiek en 105 van hen behoren tot de particuliere sector.

TEAMS WERKEN VOLLEDIG UITGERUST

90 personeelsleden werkten om de tuinen van verpleeg- en bejaardencentra en hun omgeving te wassen. De teams hebben in totaal 30 ploegen uitgevoerd. Naast het gebruik van speciale kleding, maskers en handschoenen tegen het coronavirus, werd in de onderzoeken die 4 dagen duurden ook de sociale afstandsregel nauwgezet gevolgd.

IMM'S HUISHOUDELIJKE PRODUCTIE DESINFECTIEMIDDEL GEBRUIKT

Reinigingswerkzaamheden werden uitgevoerd met ontsmettingsmiddel en water onder druk geproduceerd in samenwerking met IMM Health Department en İSTAÇ. Het lokale desinfectiemiddel van IMM, dat dezelfde structuur heeft als 100 procent natuurlijk biocide Hypochlorous Acid (HOCL) in het menselijk lichaam, is niet schadelijk voor de gezondheid.

ACTIEF INGREDIËNT FDA GOEDGEKEURD

Het afval van het huishoudelijke desinfectiemiddel, waarvan het actieve ingrediënt is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), wordt gemakkelijk vernietigd in de natuur. Het heeft geen negatief effect op de gezondheid van niet alleen mensen, maar ook dieren en planten. Het kan worden gebruikt om het oppervlak, de lucht en de omgeving te zuiveren. Het wordt aangebracht door middel van spuiten, gieten, afvegen en vernevelen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties