Turkse technologie in 's werelds langste snelwegtunnel

Turkse ingenieurs hebben de ataltunnel in India ondertekend
Turkse ingenieurs hebben de ataltunnel in India ondertekend

Er is Turkse technologie in de langste tunnel die India met China verbindt en de langste tunnel ter wereld is op een hoogte van drieduizend meter en hoger. Savronik India, de tak van Savronik Group of Companies in India, ontwierp, software en elektromechanische systemen van Atal Tunnel, de langste wegtunnel ter wereld.


India stak de Himalaya-bergen over die China verbindt, het elektronische systeem van de 9 kilometer lange tunnel in het Rohtang-hersenteam uit Turkije. Turks technologiebedrijf Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Het heeft de elektromechanische systemen, software en technologische infrastructuur voltooid van de langste snelwegtunnel ter wereld, gelegen in het levensbloed van India. Ontwerpen werden voorbereid en verzonden in het Savronik Electronic Governance Center in Turkije, de aanvraag werd gedaan door Savronik System Indiana.

Met zijn software en elektronische apparaten in India is het na China het meest geavanceerde land in het Verre Oosten. Dit keer heeft een Turks bedrijf zich echter aangemeld voor de belangrijkste tunnelconstructie van India. Het heeft een belangrijke technologische bijdrage geleverd in India. De langste snelwegtunnel ter wereld werkt met Turkse technologie.

VOLTOOID IN 500 MAANDEN MET 24 PERSONEEL

De 9 km lange Atal-tunnel, gelegen in de Rohtangpas binnen de grenzen van de Indiase deelstaat Himachal-Pradesh, is door de premier van India, de heer Narendra Modi, opengesteld voor transport. Deze tunnel met één buis en twee rijstroken, gelegen op de hellingen van het Himalaya-gebergte op een hoogte van drieduizend meter, maakte de Rohtang-oversteek van 3 km mogelijk, die zes maanden per jaar niet mogelijk was, waardoor de afstand tot 6 km en de tijd tot een minimum werd beperkt. Alle elektromechanische werken van de hoofdtunnel en vluchttunnel inclusief ontwerp, Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. uitgevoerd door. Tunnels met verlichting, ventilatie, branddetectie en blussing, tunnelbewaking (camera), weersdetectie, variabele tunnelverkeersborden en energiesystemen worden continu beheerd door Savronik's Centraal Besturingssysteem. De tunnel, waarvan het contract in juni 50 werd ondertekend, werd in een zeer korte periode van 9 maanden met 2018 medewerkers voltooid, hoewel hij in aanbouw was. Het project was gericht op de lokale bijdrage en het personeelsbestand en behaalde een lokale bijdrage van meer dan 500 procent en een lokaal personeelsbestand van meer dan 24 procent. De tunnel is ook de langste tunnel ter wereld op een hoogte van 80 meter en hoger.

WIJ ZIJN EEN VAN DE MEEST ERVAREN BEDRIJVEN TER WERELD

Savronik Group of Companies, voorzitter van de Raad van Bestuur, die in 2009 Savronik India oprichtte, die Turkse ingenieurs hielp bij te dragen aan vele projecten in India, zei. Dr. Sıddık Yarman zei het volgende over het Atal Tunnel-project: “Als voorzitter van de raad van bestuur van de Savronik Group of Companies, Teoman Süer, bestuursleden, Dr. Toen we met Faruk Yarman en oprichter Mustafa Kula gingen, besloten we Savronik India te openen na een gesprek met de minister van Openbare Werken en de algemeen directeur van Highways of India. We zijn sinds 2009 11 jaar in India. Het was een evenement dat het Turkse technologiebedrijf de geavanceerde technologische infrastructuur van 's werelds langste snelwegtunnel ontwierp en bouwde op een hoogte van drieduizend meter in een regio van India waar het veel belang aan hecht. We hebben het volledige systeemontwerp, de systeemintegratie, de elektromechanica en het controlecentrum van de tunnel gemaakt. Wij zijn op dit gebied een van de meest ervaren bedrijven ter wereld. Elektronica ontwerp Savronik gemaakt in Turkije. Daar werkte hij samen met het lokale bedrijf Savronik System India. Ons brein heeft een team van 3 mensen uit Turkije, we hebben administratief personeel. Wij bieden de mankracht en ingenieurskracht die we zullen gebruiken vanuit India. Daar hielden we onze belofte aan zowel het Ministerie van Openbare Werken als het Directoraat-generaal Snelwegen. We hebben serieuze bijdragen geleverd aan India op het gebied van wetenschap, technologie en engineering. We zijn trots en blij. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties