Toyota opent videocommunicatielijn voor slechthorenden

Toyota Slechthorenden Visuele Communicatielijn Acti
Toyota Slechthorenden Visuele Communicatielijn Acti

Toyota Turkije Marketing en Sales Co., Ltd. Een eerste hoorzitting werd geopend door het uitvoeren van de videocommunicatielijn, die de mogelijkheid bood om via gebarentaaldiensten voor gehandicapten in Turkije te praten.


Zo kunnen slechthorende consumenten op de website van Toyota worden geïnformeerd. http://www.toyota.com.tr/engelsiziletisimhatti Ze zullen via de link snel de "Barrièrevrije communicatielijn" kunnen bereiken en allerlei informatie over Toyota en zijn modellen ontvangen en eventuele problemen alleen oplossen door de medewerkers die met gebarentaal service verlenen. Voor deze innovatieve praktijk werd ook een medewerker met gehoorbeperking ingezet om barrières bij Toyota weg te nemen.

Toyota onderscheidt zich door de waarde die het hecht aan het menselijk leven en bewees eens te meer dat het achter zijn gehandicapte klanten staat. Toyota, dat een speciale communicatielijn voor slechthorenden heeft opgezet, heeft eerder aangekondigd dat het bij alle dealers voorschriften heeft ingevoerd voor mensen met verschillende handicaps. Toyota werkt ook aan het geschikt maken van de website voor slechtzienden.

Een van de eerste stappen voor "mobiliteit"

Toyota, dat de afgelopen weken aankondigde de campagne 'Start Your Impossible' te hebben gelanceerd om een ​​wereld te realiseren waarin iedereen van 7 tot 77 jaar vrij kan bewegen met 'mobiliteitsoplossingen' in het kader van het historische begrip van 'verandering en transformatie', demonstreerde een van de eerste voorbeelden hiervan met de 'Barrier-Free Communication Line'. .

Toyota is niet alleen een autobedrijf, maar ook stappen ondernemen om te transformeren tot een "mobiliteitsbedrijf" dat allerlei oplossingen met geavanceerde technologieproducten voor gemeenschappen produceert. In deze richting; Het is bedoeld om producten te leveren met geavanceerde technologie die gehandicapten, mensen met beperkte mobiliteit als gevolg van hun ziekte, ouderen en alle individuen, van de allerkleinsten tot de oudste, in staat zullen stellen vrij, comfortabel en met plezier te bewegen. Trouwens, ook Toyota Turkije Marketing en Sales Co., Ltd. Binnen het lichaam van het bedrijf worden 360 graden uitgebreide activiteiten uitgevoerd voor gehandicapten.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties