Implementatie van HES-code in openbaar vervoer in Kayseri

Implementatie van HES-code in openbaar vervoer in Kayseri
Implementatie van HES-code in openbaar vervoer in Kayseri

Burgemeester Büyükkılıç waarschuwde dat burgers die het openbaar vervoer gebruiken, de HES-code moeten matchen met hun OV-kaart.


Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç verklaarde dat in het kader van de bestrijding van de pandemie een protocol werd ondertekend tussen het ministerie van Volksgezondheid en de Kayseri Metropolitan Municipality voor het gebruik van de HES-code in het openbaar vervoer, en dat alle burgers die voertuigen voor openbaar vervoer gebruiken, tot 15 november naar de officiële website van Kayseri Transportation Inc. zijn gestuurd. -HES Code 'zei dat de toewijzingen aan het systeem moeten worden gedefinieerd.

Er is een protocol ondertekend tussen het ministerie van Volksgezondheid en de Kayseri Metropolitan Municipality in overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken getiteld 'HES Code Inquiry in Urban Public Transport' van 29/09/2020. In overeenstemming met het ondertekende protocol werd de HEPP-integratie-infrastructuur in het stedelijk openbaar vervoerssysteem voltooid om de volksgezondheid te beschermen en het proces van naleving van de isolatieregels in het kader van de bestrijding van de pandemie te controleren.

HET BELANG VAN ZIJN CODE IN HET PANDEMIA-PROCES

Metropolitan burgemeester Dr. In zijn verklaring over dit onderwerp zei Memduh Büyükkılıç: “We zijn persoonlijk getuige geweest van het belang van de HEPP-code geïmplementeerd in het kader van de bestrijding van de pandemie in openbare instellingen. Dankzij de HES-code volgen onze burgers die in quarantaine zouden moeten zijn, maar zich buiten bevinden, deze regel niet. In dit verband heeft ons ministerie van Binnenlandse Zaken een circulaire uitgegeven met de titel 'HES Code-onderzoek in stedelijk openbaar vervoer' ”.

WAARSCHUWING 'KOPPELEN' TOT 15 NOVEMBER

Benadrukkend dat in overeenstemming met deze circulaire, burgers die het openbaar vervoer gebruiken, hun 'Public Transport Card-HES-code' moeten definiëren die overeenkomt met het systeem tot 15 november, zei Büyükkılıç:
"Al onze burgers gebruiken de OV-kaart https://www.kayseriulasim.com/heskodkayit Ze zijn verplicht om hun naam, achternaam, TR ID-nummer, onbepaalde HES-code en OV-kaartnummer in het systeem te registreren en uiterlijk 15 november 2020 hun OV-kaart-HES-code af te stemmen. Volledig gebruikt in het openbaar vervoer. Alle gebruikers met korting en gratis kaart moeten deze transactie uitvoeren. Een anonieme / anonieme OV-kaart (TAM CARD) waarvan het matchingsproces is voltooid, wordt ook een persoonlijke kaart en kan alleen worden gebruikt door de persoon wiens HES-code overeenkomt.

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat burgers die de HES-code pas op 15 november hebben gedefinieerd op hun vervoerskaart niet naar voertuigen voor openbaar vervoer zullen worden gebracht en dat informatie over het gebruik van openbaar vervoer in de stad dagelijks zal worden gedeeld met het ministerie van Volksgezondheid om het risico op besmetting te verminderen en veilig reizen te garanderen.

MASKER, AFSTAND EN REINIGING

Met het afkoelen van het weer waarschuwde Büyükkılıç onze inwoners van Kayseri nogmaals om voorzichtig te zijn met het coronavirus, “Onze strijd tegen het coronavirus gaat door. Laten we aandacht besteden aan het onmisbare masker, afstand en schoonmaakproblemen. "Het is erg belangrijk om in deze strijd onnodig thuis te blijven bij koud weer, ook wel het griepseizoen genoemd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties