Tesla bouwt een nieuwe fabriek in China voor Super Charge-kolommen

Tesla bouwt een nieuwe fabriek in China voor het aanjagen van kolommen
Tesla bouwt een nieuwe fabriek in China voor het aanjagen van kolommen

Tesla, dat zijn eerste productiefaciliteit buiten de VS in China oprichtte, is nu begonnen met het toevoegen van een nieuwe faciliteit om laders te produceren. De nieuwe fabriek, die naar verwachting in 2021 operationeel zal zijn, biedt de Tesla-groep de mogelijkheid om zijn superchargersnetwerk uit te breiden.


Tesla, dat zijn eerste productiefaciliteit buiten de VS in China oprichtte, is nu begonnen met het toevoegen van een nieuwe faciliteit om laders te produceren. De nieuwe fabriek, die naar verwachting in 2021 operationeel zal zijn, biedt de Tesla-groep de mogelijkheid om zijn superchargersnetwerk uit te breiden.

Naast de productie van auto's door Tesla, produceert het sinds 2012 ook snellaadkolommen die op stations zijn geplaatst. De laders die tot dusver in de fabriek in Fremont, Californië zijn gemaakt, zullen binnenkort in China worden geproduceerd. Tesla staat op het punt de contacten met de autoriteiten voor de bouw van deze faciliteit te beëindigen ...

Een investering van 2021 miljoen yuan ($ 42 miljoen) zal worden gedaan voor de fabriek, die zal worden gebouwd nabij Tesla's gigantische fabriek in Shanghai, genaamd 'gigafactory', en de productie zal starten in februari 5,36. Volgens een document dat door Tesla-leidinggevenden is ingediend bij de Chinese autoriteiten, zal deze nieuwe faciliteit elk jaar 10 superchargers produceren. Het is voor Tesla geen toeval dat voor deze nieuwe productiefaciliteit is gekozen voor China. China, door de fabrikant gezien als een belangrijke markt, is een land dat het verdient om het middelpunt te zijn van alle belangrijke uitbreidingen met een bevolking van 1,4 miljard inwoners.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties