Tekirdağ Hayrabolu Road Openingsceremonie van de sectie Kandamış

Tekirdag Hayrabolu Road Kandamis Section Emergency Toren werd uitgevoerd
Tekirdag Hayrabolu Road Kandamis Section Emergency Toren werd uitgevoerd

Parlementsvoorzitter prof. Dr. Mustafa Şentop, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, Tekirdağ-gouverneur Aziz Yıldırım, Tekirdağ Afgevaardigden Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Istanbul Afgevaardigden Hasan Turhan, Vedat Demiröz, Kırklareli Plaatsvervangend plaatsvervangend plaatsvervangend lid van de universiteit van Kırklareli. Dr. De openingsceremonie van de Tekirdağ-Hayrabolu Road Kandamış Section werd gehouden met deelname van Mümin Şahin.


Het programma begon met de toespraak van de algemeen directeur van Highways Abdulkadir Uraloğlu, na een minuut stilte en de uitvoering van het Turkse volkslied.

Daarna sprak gouverneur Yıldırım; “Transportsystemen en -diensten zijn een fundamenteel element van moderne economieën en sociale ontwikkeling. Transportsystemen en voorzieningen hebben niet alleen invloed op de algemene structuur van een stad of land als geheel, maar ook op de economische, sociale en culturele dynamiek die op die stad of dat land wordt toegepast.

Het doel van transport; om mensen en goederen in de kortst mogelijke tijd goedkoper en veiliger te vervoeren. Een van de fundamentele taken van de staat is; Transportsystemen opzetten en coördineren die transportcapaciteit creëren om te voldoen aan de behoeften die worden gecreëerd door economische en sociale ontwikkelingen en in overeenstemming met de belangen van het land en de samenleving.

Tekirdağ heeft in totaal 43 km snelwegen, waarvan 189 km snelwegen, 369 km provinciale wegen, 1720 km rijkswegen en 2321 km landelijke wegen. Met het besef dat vervoer een openbare dienst is, blijven we onze burgers van dienst zijn door het nodige werk te doen op het gebied van vervoer, dat de modernisering vergroot, het economische en sociale leven nieuw leven inblaast en voordelen biedt voor andere sectoren.

Tekirdağ-Hayrabolu Road, waar we een sectie van 5 km zullen openen, inclusief 3 kruispunten, 3 bruggen en 13 landbouwonderdoorgangen, is een belangrijke prestatie voor onze Tekirdağ, die zich ontwikkelt tot een handels- en logistiek centrum.

Met Tekirdağ-Hayrabolu Road, die we zullen openen; Om het transport van de wijk Tekirdağ en Hayrabolu, die een belangrijke plaats innemen in de landbouw en veeteelt in ons land, te verbeteren en te verbeteren, is het de bedoeling om de standaard van de bestaande weg te verhogen en de verbindingen met de snelweg en ringwegen te verzekeren.

We verwachten dat de voltooiing van de bestaande (2 × 1) laagwaardige weg als een verdeelde weg een aanzienlijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Hayrabolu-regio, en dat de toegang van de Tekirdağ-haven en industriële zones in de regio tot Kapıkule gemakkelijker zal zijn.

We willen onze president, president van de Grote Nationale Vergadering van Turkije, prof. Dr. Mustafa Şentop en onze minister van Transport en Infrastructuur, de heer Adil Karaismailoğlu, onze plaatsvervangers, zijn werknemer, technisch personeel, deskundige, inspecteur en al het andere personeel van het Ministerie van Transport en Infrastructuur. Ik wens dat de weg gunstig is voor Tekirdağ, onze regio en onze natie. " zei.

Minister Karaismailoğlu zei na gouverneur Yıldırım: “We zijn verheugd om de eerste etappe van Hayrabolu-Tekirdağ Road te openen. Het transport van Tekirdağ, gelegen op de internationale wegroute die ons land met Europa verbindt via Hayrabolu-Tekirdağ Road, zal worden voorzien van een hoogstaand wegennet. Hayrabolu-Tekirdağ Road verbindt Hayrabolu met de ringweg van Tekirdağ vanaf het knooppunt Hayrabolu Köprülü op de weg Alpullu-Malkara, die Hayrabolu passeert als een ringweg.

Karaismailoğlu verklaarde dat er binnen de reikwijdte van het project 19 kruispunten, 4 bruggen en 1 viaduct, 5 onderdoorgangen en 116 kunstwerken zijn. Karaismailoğlu zei dat de 47 kilometer lange weg die het district Hayrabolu met Tekirdağ verbindt, 1,3 kilometer korter zal worden en zal afnemen tot 45,7 kilometer. “In de 2 × 1-norm wordt de bestaande weg met een breedte van 7 meter een 2 × 2-baans BSK verharde verdeelde weg. In het kader van fase 1, die we vandaag hebben geopend, zijn 13 kilometer verdeelde wegen, 5 kruispunten, 3 bruggen en 3 onderdoorgangen voltooid. De totale kosten van dit 13 kilometer lange gedeelte bedragen 166 miljoen lira. Wanneer het hele project is voltooid, zal de toegang van de Tekirdağ-haven en industriële zones in de regio tot Kapıkule gemakkelijker zijn, zal het handelsvolume in de regio toenemen en zal de provincie Tekirdağ sociaal-economische voordelen behalen. Weggebruikers krijgen veiliger vervoer. De reistijd in de regio wordt verkort en de uitlaatemissies van voertuigen zullen afnemen. Bovendien zal het bijdragen aan de economie van het land door te besparen op onderhouds- en bedrijfskosten en door brandstof- en afschrijvingskosten te verminderen. Veel succes al. " zei.

Na afloop sprak parlementsvoorzitter Şentop; “De staat behoort tot de natie, het behoort tot de natie met al zijn middelen en middelen. Elke steen die de toegang van de staat tot de natie en de toegang van de natie tot de staat, dat wil zeggen gerechtigheid en wet, in de weg staat, moet worden verwijderd. Turkije, allemaal georganiseerd ondanks die netwerken, de koppigheid van internationale en binnenlandse netwerken, zal dit doel nooit opgeven en zal niet worden ontmoedigd.

Şentop zei in zijn toespraak op de openingsceremonie van de Tekirdağ-Hayrabolu Road Kandamış-sectie dat ze de eer en trots voelen om werken naar het land te brengen.

Şentop zei dat het geen eerbaardere plicht kan zijn dan werken te brengen die het leven van de burgers gemakkelijker maken: “Ik wil mijn dank uitspreken aan onze president, onze minister, onze algemene directie van snelwegen, onze ingenieurs en arbeiders die ons deze eer en vreugde hebben doen voelen. Omdat de weg beschaving is. Sinds 3 november 2002 lanceerde Turkije een massale mars van beschaving en om alle obstakels te overwinnen. Vandaag kwam de lof. " hij sprak.

De weg wees er alleen maar op dat dit niet betekent dat het verkleinen en toegang tot de afstand Şentop niet vergemakkelijkt, hij vervolgde door te zeggen: "Steden krijgen toegang tot een ander levend economisch leven, iedereen die meer tijd krijgt om het te krijgen, vertrekt tussen de staat en de samenleving en het toenemende concurrentievermogen van Turkije. Hier beleven we deze eer opnieuw in Tekirdağ. Dit is wat voor ons belangrijk is.

Şentop verklaarde dat de weg beschaving is en beschaving een totale levensstijl en zei: “Het is te zien dat onze voorouders speciaal belang hebben gehecht aan wegenbouw, bruggen, passagiersveiligheid en wegdiensten tijdens de hoogtijdagen van onze beschavingsgeschiedenis. Vóór de Seltsjoeken en later de Ottomanen namen ze de controle over de zijde- en specerijenweg over met de derbent-organisatie, karavanserais, gildeorganisaties die waren opgericht voor het vervoer van passagiers en vracht, en bereikten zo zowel economische als culturele ontwikkeling. Als een natuurlijk gevolg hiervan zijn ze politiek en militair de belangrijkste macht ter wereld geworden. ' hij sprak.

Wanneer de snelweg Noord-Marmara en de Yavuz Sultan Selim-brug worden gebruikt, bereiken we Bursa en Izmir vanaf de locatie Dilovası zonder onderbreking. Evenzo is het bij iedereen bekend dat het transport tussen Europa en Azië dankzij deze snelwegen aanzienlijk zal worden vergemakkelijkt. Dankzij onze snelwegen die ons land als bloedvaten omringen, vooral in deze fase, zullen de goederen en diensten die in de industriële zones van Thracië worden geproduceerd, zowel ononderbroken als snel Istanbul en Anatolië bereiken. Snelwegen gaan een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van ons land en onze regio. We hebben nu de langste 4-baans tunnels ter wereld met het Gebze-Izmit-gedeelte van de Northern Marmara Motorway, dat twee maanden geleden werd geopend en in gebruik werd genomen door ons land.

Şentop wees erop dat ze de verkeersdichtheid en milieuvervuiling veroorzaakt door de verstedelijking en industrialisatie in de Marmara-regio zullen verwijderen van de stad en de intercity- en internationale verkeersbelasting van elkaar zullen scheiden en zei: “Ons land heeft veel mensen verloren bij verkeersongevallen. We hebben allemaal al lang gemerkt dat het nieuws over verkeersongevallen afneemt. We zullen de gemoedsrust dragen van veilige en brede wegen die deze pijnen zullen minimaliseren. " zei.

Tijdens de ceremonie bad de provinciaal Mufti İsmail İpek en de opening werd gemaakt door het lint door te knippen. Vervolgens maakte hij een proefrit op de weg met parlementsvoorzitter Şentop, minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu en gouverneur Yıldırım met het kantoorvoertuig dat hij gebruikte.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties