Karaismailoğlu belooft de luchtvaartindustrie te ondersteunen tijdens het epidemische proces

Steun woord van karaismailogl aan de luchtvaartindustrie tijdens het epidemische proces
Steun woord van karaismailogl aan de luchtvaartindustrie tijdens het epidemische proces

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zei: “We ontmoetten de dynamiek van onze luchtvaartindustrie en luisterden naar hun eisen. "We zullen onze steun voortzetten om de nodige maatregelen te nemen zodat de sector de strijd tegen het nieuwe type coronavirus (Kovid-19) kan beëindigen zonder veel te worden beïnvloed."


Ministers Karaismailoğlu, Turkije Private Aviation Enterprises Association (TÖSHİD) Voorzitter Mehmet Tevfik Nane en begeleidende bestuursleden stemden in met zijn ambt.

Karaismailoğlu, die luisterde naar de verzoeken van de delegatie voor de sector, zei dat ze de luchtvaartindustrie steunen zoals voorheen en dat hun steun zal worden voortgezet.

Minister Karaismailoğlu herinnert eraan dat ondanks de Kovid-19-epidemie, die de hele wereld heeft getroffen, serieus werk is gemaakt op elk gebied en dat de investeringen worden voortgezet in het kader van de genomen maatregelen. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze als ministerie maatregelen hebben genomen en hun best hebben gedaan om te voorkomen dat de luchtvaartsector door het proces wordt beïnvloed.

Karaismailoğlu zei dat ze zich bewust zijn van de moeilijkheden die de sector ondervindt als gevolg van het nieuwe type coronavirus (Kovid-19) -epidemie en zei: “We kwamen samen met de dynamiek van onze luchtvaartindustrie en luisterden naar hun eisen. "We zullen onze steun voortzetten door de nodige maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de sector niet wordt getroffen door dit coronavirusbestrijdingsproces."

Met de minister van Financiën en Lütfi Elvan en de minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy zullen we de steun die aan de sector kan worden gegeven evalueren met betrekking tot de te nemen maatregelen en de te verstrekken steun aan de sector. In deze periode gaan we als staat ons best doen. Ik hoop dat we zo snel mogelijk van deze epidemie afkomen die de wereld treft, ”zei hij.

"We zullen dit proces hand in hand overwinnen."

Mehmet Tevfik Nane, voorzitter van de raad van bestuur van TÖSHİD, merkte op dat de staat altijd bij hen is en zei: “Als luchtvaartindustrie hebben we het proces dat we doorlopen aan onze minister overgebracht en onze eisen gepresenteerd. Wij zijn een van de sectoren die door de epidemie zijn getroffen. In deze periode hebben we altijd de steun van onze staat bij ons gehad. We hadden eerder een ontmoeting met onze president. We danken onze president en minister voor hun steun. Ik hoop dat we dit lastige proces helemaal zullen overwinnen ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties