Sport begon op Istanbul Ferries

Sport begon op veerboten in Istanbul
Sport begon op veerboten in Istanbul

Het "Sport on Ferry Project" werd uitgevoerd in samenwerking met IMM City Lines Inc. en IMM Spor Istanbul. Bij het evenement, dat vier keer 's ochtends, twee dagen per week wordt gehouden, trainen de passagiers op hun stoel, begeleid door sportcoaches. Het project heeft tot doel sportcultuur te combineren met het stadsleven en de positieve effecten van sport op de fysieke en mentale gezondheid te herinneren.


İBB Şehir Hatları AŞ, in samenwerking met İBB Spor İstanbul, heeft het project "Sport on the Ferry" geïmplementeerd. Het evenement, dat in eerste instantie op twee lijnen werd uitgevoerd, is bedoeld om de komende dagen op verschillende lijnen te starten.

HET DOEL IS OM DE POSITIEVE IMPACT VAN SPORT TE HERINNEREN

Sinem Dedetaş, General Manager van Şehir Hatları AŞ, verklaarde dat het project was getest met piloottoepassingen voordat het werd gestart, en benadrukte dat sport tal van voordelen heeft. Dedetaş vatte het doel van de implementatie van het project als volgt samen:

“Sport heeft tal van voordelen. Helaas verwaarlozen we sporten tijdens het dagelijkse hardlopen. Met dit evenement willen we onze passagiers vooral herinneren aan de positieve impact van sport op de fysieke en mentale gezondheid. Demonstreer eenvoudige oefeningen die ze in korte tijd thuis of op het werk kunnen doen. Voordat we met het project begonnen, hebben we het getest met piloottoepassingen. De hoge deelname van onze passagiers aan deze proeven heeft ons aangemoedigd en opgewonden.

SPORTEN MET HET OOG OP HET VERSPREIDEN VAN GROTE MASSA'S

Spor İstanbul General Manager İ.Renay Onur zei dat ze ernaar streven sportcultuur te combineren met het stadsleven en de kwaliteit van het leven van de samenleving te verhogen, “We willen sport verspreiden onder grote massa. Daarom is dit werk met Şehir Hatları een van onze activiteiten die mij het meest opwindt. We ondersteunen ochtendsporten met trainers in meer dan zestig parken, pleinen en tuinen, buitenshuis. We willen dit diversifiëren en het aantal verhogen ”, zei hij.

TWEE LIJNEN BEGONNEN

Het project vindt op maandag plaats in Beşiktaş.Kadıköy aan de lijn, 08.45-10-15; Het werd op woensdag tussen 09.00-11.05 uur aangebracht op de lijn Üsküdar-Eminönü.

OEFENINGEN VOLGENS DE SOCIALE AFSTANDSREGELS

Ervaren sportinstructeurs van Spor Istanbul bieden passagiers oefeningen die hun nek-, schouder- en rugspieren trainen, strekken en ontspannen zonder op te staan ​​van hun stoel. In overeenstemming met de sociale afstandsregel verhogen zitoefeningen de hartslag niet en zweten ze niet. De oefenprogramma's die door de meeste passagiers worden begeleid, duren ongeveer 15 minuten. Sportdocenten leggen ook de positieve bijdrage van oefeningen aan de gezondheid van de wervelkolom en spieren uit.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties