President Seçer onderzocht de constructie van forumuitwisseling

President Secer bekeek de kruispuntconstructie op de vloer van het forum
President Secer bekeek de kruispuntconstructie op de vloer van het forum

Burgemeester Vahap Seçer, burgemeester van Mersin, bezocht de bouwplaats van het Forum Multi-Storey Intersection Project en kreeg informatie van de ingenieurs. De totale lengte van het project, dat wordt uitgevoerd door de afdeling Onderhoud en reparatie van wegenbouw van de gemeente Metropolitan, bedraagt ​​706 meter.


Het Forum Interchange-project, dat begon op de kruising van Hüseyin Okan Merzeci Boulevard en 20th Street, een van de punten met de hoogste verkeersdichtheid in Mersin begin november, zal naar verwachting eind januari worden voltooid en in dienst worden genomen van de mensen van Mersin. Het project is nu voor 30 procent voltooid.

Seçer: "We zullen ons project hier tot eind januari afronden"

President Seçer verklaarde dat ze begin november begonnen zijn met de bouw van de Forum Interchange:

“We gaan momenteel intensief door. We willen het in zeer korte tijd afmaken. Eind januari zullen we ons project hier afronden. Er is een 17 kilometer lange route op Okan Merzeci Boulevard van Hal Junction Point naar Üniversite Avenue. Er is het kruispunt met meerdere verdiepingen voor democratie, dit wordt gebouwd, en weer is er het kruispunt van Kuvayi Milliye Katlı dat we afmaakten zodra we bij de administratie kwamen. Daarna wordt het Immigrant Multi-Storey Crossroad gebouwd. Nogmaals, in het gebied waar Akbelen Cemetery zich bevindt, is er een studie van snelwegen. Het zal ook in 2021 zijn. We streven ernaar om Hal Junction volgend jaar, in 2021, een aanbesteding te doen en deze in 2022 af te ronden. De constructie waar we al in zitten, wordt dit jaar afgerond. Het zal in januari voltooid zijn. Bij het ingaan van het nieuwe jaar. Vervolgens zullen we het kruispunt van Göçmen in 2021 omtoveren tot een kruispunt met meerdere verdiepingen. Later werken we ook aan de Kipa Junction, die voor de Egemenlik Junction komt. Met andere woorden, we zullen deze route van 17 kilometer afronden met ongeveer 5 nieuwe kruispunten aan het einde van ons eerste semester. Het door de snelwegen aan te leggen kruispunt met meerdere niveaus bevindt zich hier ook in. Het wordt een erg snelle route in termen van verkeer. "

"Het stadsverkeer zal heel ontspannen zijn met deze projecten die we zullen realiseren"

President Seçer verklaarde dat ze de Metro-aanbesteding in GMK hebben gedaan en dat er ook daar intensief werk zal zijn: “Voor dit intensieve werk, dat wil zeggen vóór de aanleg van de metro, maken we deze route af en zorgen we ervoor dat de verkeersstroom op deze route comfortabeler is. Want met de start van de bouw daar zal het verkeer op de Oost-West-as, in het stadscentrum, zich concentreren op de Adnan Menderes Boulevard, Okan Merzeci Boulevard en de 3e Ring. Daarnaast zijn we begonnen met de werken aan de 4e Ring. Als we het in gebruik nemen, denken we dat er tijdens de aanleg van de Metro geen verkeersproblemen zullen zijn in het stadscentrum, op de Oost-West-as. We gaan ook werken in het gebied waar de Hastane Caddesi, het Highways Building is gelegen. Nogmaals, we zijn van plan om daar tot het einde van deze periode te eindigen, en het stadsverkeer zal zeer verlicht zijn met deze werken en projecten die we zullen realiseren ”.

Seçer zei dat ze op de lange termijn ook aan de Noord-Zuid-as werken: “Zoals u weet, zal het in 2021 opgestelde Masterplan Transport in 2015 worden herzien. Uiteraard worden deze onderzoeken uitgevoerd op basis van de resultaten. We moeten deze onderzoeken doen in overeenstemming met de techniek. Er moeten bepaalde metingen worden gedaan, er moet een Masterplan zijn. In het kader van het onlangs herziene Masterplan zullen we zien wat er kan worden gedaan en wat we op middellange termijn kunnen doen met betrekking tot het stadscentrum ”, zei hij.

"We zullen dit werk eind januari hebben afgerond"

Daaraan toevoegend dat de totale lengte van de Forum Interchange 706 meter zal zijn en de diepte van het zinkende deel 65 meter, zei Seçer: “We zullen dit werk eind januari afronden en ik bied mijn excuses aan de mensen van Mersin aan voor het ongemak dat we in deze periode aan het milieu hebben veroorzaakt. Maar natuurlijk is alles voor het welzijn van de mensen in Mersin, voor een vrediger stad. Ze kunnen dergelijke periodieke problemen op korte termijn ervaren, misschien als gevolg van de constructie. Laat ze ons tolereren. In dit proces zullen we belangrijke werken hebben in enkele hoofdstraten. Beginnend bij Mezitli Cengiz Topel Street, Babel Junction, die we vernieuwen. We gaan nu werken aan nieuwe modellen, nieuwe generatie kruispunten. De weg zal asfaltwerk zijn. Er wordt momenteel gewerkt aan wegenbouwwerkzaamheden aan Hastane Caddesi. Met de komst van de winter in het Taurusgebergte, de Middellandse Zee, Tarsus, Anamur en vele districten, hebben we het werk van onze wegenasfalteenheid naar het centrum verplaatst, meestal in landelijke gebieden, uitlopers van bergen en groepswegen. Mersin heeft zo'n leuke eigenschap. Wegasfaltwerken of constructiewerken kunnen in deze regio 12 maanden doorgaan. In de wintermaanden kan het mogelijkheden bieden om op de vlakte of dicht bij de zee te werken. Ons werk duurt 7 maanden, 24/12 ”.

"Naast het stadscentrum hechten we belang aan wegcomfort in gebieden met landelijke buurten"

Verwijzend naar Mersin als een grote regio, zei Seçer: “Het is 16 duizend vierkante kilometer. De beslissing van de Algemene Vergadering, die op dit moment ook onze jurisdictie is, de totale hoeveelheid van ons wegennet dat wettelijk met ons is verbonden, is ongeveer 5 duizend kilometer. Dit is zijn gezicht. Als u landwegen en boswegen meetelt die niet van ons zijn of niet onder onze verantwoordelijkheid vallen, gaat dit cijfer natuurlijk ruim boven de 5 duizend kilometer en is het een productiegebied. We hechten niet alleen belang aan het rijcomfort in de centra, maar ook buiten het stadscentrum, in gebieden met landelijke buurten. We doen het met de logica dat de producenten hun producten op een gezonde manier op de markt brengen ”.

"We hebben de nieuwste technologische machines en uitrusting die worden gebruikt in de wegenbouw en asfaltbouw naar onze wegenasfalteenheid gebracht."

Seçer verklaarde dat ze de afdeling Onderhoud en Reparatie van de Wegenbouw hebben herzien in termen van zowel personeel als uitrusting, en zei: “We wijzen belangrijke middelen toe, aanzienlijke cijfers worden door deze afdeling gebruikt binnen het budget. Kunstconstructies, zoals bij de constructie waarin we ons hier bevinden, besteden belangrijk werk en inspanningen aan infrastructuur, bovenbouw, zonering, van brugkruispunten tot duikerbrugconstructies, wegenasfaltwerken, bestratingswerken. Onze nieuwe 139 bouwmachines worden gedeeltelijk geleverd. Het omvat sorteermachines, walsen, robot-patchmachines en vrachtwagens. We brachten de ultramoderne machines en uitrusting die worden gebruikt in de wegen- en asfaltbouw naar onze wegenasfalteenheid. We doen goed werk. Ik bedank ook mijn vrienden. Ze laten echt goed werk zien. Ze behagen ons ook, ze behagen ook onze burgers. Ik hoop dat we veel beter werk zullen doen. "We zullen veel meer succesvolle diensten verlenen."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties