HES-codeperiode begint in het openbaar vervoer in Konya

Openbaar vervoer in Konya, de codeperiode begint
Openbaar vervoer in Konya, de codeperiode begint

In het kader van maatregelen tegen het coronavirus moeten burgers die voertuigen voor openbaar vervoer gebruiken die behoren tot de Konya Metropolitan Municipality, hun Elkards matchen met Hayat Eve Sığar (HES) -codes.


In overeenstemming met de circulaire met de titel "HEPP Code Inquiry in Urban Public Transport" uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken, zijn de inspanningen om het Elkart-systeem dat wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Konya te integreren in het HEPP-systeem dat door het ministerie van Volksgezondheid in gebruik is genomen, ten einde.

ELKART EN HES-SYSTEEM VERBINDEN SAMEN

De Konya Metropolitan Municipality heeft het technische werk voltooid dat is uitgevoerd om de integratie van Elkart- en HEPP-systemen binnen het toepassingsgebied van de circulaire te verzekeren. Als onderdeel van de onderzoeken moeten alle burgers die bussen en trams van de Metropolitan Municipality gebruiken, hun Elkards matchen met hun HES-codes.

LATEN WE INSCHRIJVEN BIJ HES.KONYA.BEL.TR

Voor (gepersonaliseerde) Elcards geregistreerd op eigen naam hes.konya.bel.tr Ze moeten hun HES-codes via hun adres in het systeem opslaan. Aan de andere kant moeten burgers die geen naamspecifieke Elcard hebben en die anonieme kaarten van dealers gebruiken, deze kaarten registreren met hun eigen gegevens en hun HES-codes invoeren.

DE HANDKAARTEN WORDEN OPGESCHORT TIJDENS DE ISOLATIE

Na de integratie van Elkart met de HES-applicatie van het ministerie van Volksgezondheid, worden de gepersonaliseerde Elcards van de burgers bij wie Kovid-19 is vastgesteld of die in contact zijn, tijdens de isolatieperiode opgeschort. De betrokken instellingen krijgen bericht als burgers van wie de elcard is opgeschort in deze periode in het openbaar vervoer willen stappen.

Met het onderzoek is het bedoeld om mensen bij wie de diagnose Kovid-19 is gesteld of in contact met hen te ondersteunen, te ondersteunen bij het naleven van de isolatieregels.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties