Ombudsmaninstelling voor het werven van 5 gecontracteerd personeel

Ombudsman zal gecontracteerd personeel aanwerven
Ombudsman zal gecontracteerd personeel aanwerven

De Ombudsman is een constitutionele instelling die is opgenomen in het 74e artikel van onze Grondwet. Overeenkomstig artikel 6328 van wet nr. 5, “onderneemt de Autoriteit bij een klacht over het functioneren van de administratie allerlei acties en transacties van de administratie en haar houding en gedrag; de administratie onderzoeken, onderzoeken en voorstellen doen in termen van naleving van de wet en billijkheid binnen het begrip van rechtvaardigheid op basis van mensenrechten… ”.


Onze instelling, die de rechtsstaat, de implementatie van de principes van goed bestuur en de ring tegen op basis van verantwoordelijkheid en billijkheid waarborgt, Turkije als een controlemechanisme verbonden aan de Nationale Vergadering over zijn activiteiten vanaf 2013, toont de weg om de beslissingen te nemen die de pleitbezorger van het volk maken en nemen.

De Ombudsman, die het principe van "Laat de mensen leven zodat de staat leeft" overneemt met de overtuiging dat "de beste mensen het meest heilzaam zijn voor mensen"; Het probeert bij te dragen aan de verbetering van de servicekwaliteit van de administratie, de ontwikkeling van mensenrechten, de rechtsstaat, de verspreiding van de cultuur van het opeisen van rechten en de vorming van een transparante, verantwoordelijke en mensgerichte administratie.

Artikel 657 (B) van het gewijzigde artikel 4 van de ambtenarenwet nr. 06 en de bijlage 06 van de "Beginselen betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd personeel", die in werking is getreden door het kabinetsdecreet van 1978/7/15754 en genummerd 2/2018, getiteld "Examenvereiste" ( In overeenstemming met de bepaling van paragraaf b), zal op basis van de XNUMX-KPSS (B-groep) scorevolgorde gecontracteerd ondersteunend personeel (chauffeur) worden aangeworven voor tewerkstelling in het kantoor en de servicewagens van onze instelling met hoofdkantoor in Ankara.

Toepassingen; Binnen 15 dagen na de dag waarop de aankondiging wordt gepubliceerd in het Staatsblad (tot het einde van de werkuren), de officiële website van onze instelling http://www.ombudsman.gov.tr De documenten die worden aangevraagd via de plaatsingsaanvraaglink (via e-overheid) worden geüpload naar het systeem.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties