Dit is het moment om een ​​gebruikte auto te kopen

Nu is het tijd om een ​​gebruikte auto te kopen
Nu is het tijd om een ​​gebruikte auto te kopen

in de beoordeling met betrekking tot de automobielsector in lijn met nieuwe ontwikkelingen in de Turkse economie 2pl Uitvoerend voorzitter Orhan Ülgür, had hij eerder verklaard dat hij zich stabiliseert door eindejaarsprijzen van tweedehands uitleg. Ülgür zei, toen hij naar de marktcijfers van de afgelopen week keek, dat dit proces was begonnen en deed de volgende uitspraken;


“We hadden eerder voorspeld dat de prijzen in de tweede hand zouden stabiliseren tot het einde van het jaar en we kunnen zeggen dat de markt al begonnen is met stabiliseren. Tot nu toe maakten tweedehandshandelaren meer winst met de voortdurend stijgende trend van voertuigprijzen en werkten ze volumineuzer zonder zorgen over de voorraad. Door de stabilisering van de markt en de opeenstapeling van te veel voorraden in handen van tweedehandsbedrijven was het echter noodzakelijk om deze om te zetten in contanten. Door marktomstandigheden en voorraadkosten is er voor veel bedrijven geen wachttijd meer. In feite zijn deze bedrijven begonnen met het opgeven van winsten om hun voertuigen van de hand te doen en maken ze gebruik van kortingen. Alle bedrijven stellen een beleid op basis van hun eigen situatie, wat aangeeft dat dit het beste moment is om een ​​tweedehands auto te kopen.

"De wisselkoers zal vanaf nu de nul- en tweedehandsmarkt bepalen"

Herinnerend dat de wisselkoers bepalend is voor de prijs van nieuwe voertuigen en tweedehandsvoertuigen, zei Ülgür: “Als we kijken naar de afgelopen 1-2 maanden, zien we dat de merken verschillende prijs- en rentecampagnes hebben georganiseerd. Hierdoor kwamen de prijzen op de tweedehandsmarkt tot een normaal niveau. Aan de andere kant is de buitenlandse valuta ook een stabiele koers geworden en zullen de autoprijzen tot het einde van het jaar niet stijgen. Op deze manier zullen degenen die hun tweedehands voertuig vanaf nul proberen te verkopen, tijdverspilling zijn. Naast al deze; De effecten van het monetaire beleid dat door de nieuwe Centrale Bank Administratie moet worden gevolgd op de economie en de wisselkoers, moeten ook nauwlettend worden gevolgd. Zowel de prijzen van nieuwe als gebruikte auto's zullen door deze veranderingen worden beïnvloed. " zei.

"Gelegenheidstijd voor zowel nieuwe als gebruikte auto's"

Ülgür verklaarde dat in het eerste kwartaal van 2020 een soortgelijk proces kan worden ervaren op de wereldwijde automarkt in 2021, zei Ülgür: “Met de toename van de negatieve impact van de pandemie moet er rekening mee worden gehouden dat de productie van nulvoertuigen kan vertragen en zelfs volledig stoppen in het eerste kwartaal van 2021, net als dit jaar. Om deze reden willen we de aandacht vestigen op het feit dat de komende 1-2 maanden een speciale kans kunnen creëren voor degenen die zowel nieuwe als tweedehands auto's zullen kopen. hij sprak.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties