Nog een winkelcentrumbibliotheek van het ministerie van Cultuur en Toerisme

Nog een winkelcentrumbibliotheek van het ministerie van Cultuur en Toerisme
Nog een winkelcentrumbibliotheek van het ministerie van Cultuur en Toerisme

Het Ministerie van Cultuur en Toerisme zal een ontmoeting hebben met de 4e lezing van de bibliotheek in het winkelcentrum van Turkije.


De bibliotheek van het winkelcentrum Akyaka Park, die zal worden geopend door minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, zal in Ümraniye, Istanbul, in gebruik worden genomen.

De opening van de Akyaka Park AVM-bibliotheek, die de vierde bibliotheek in winkelcentra zal zijn na het Nata Vega Outlet Shopping Center in Ankara, Subayevleri Vega Shopping Mall en Vega Outlet Shopping Center bibliotheken in Eskişehir, wordt op 4 november om 21 uur geopend.

Het ministerie, dat bijdraagt ​​aan het culturele leven door bibliotheken naar elk punt te brengen waar alle burgers, vooral kinderen en jongeren, zal het aantal bibliotheken van winkelcentra tegen eind 2020 verhogen tot 8. Om het aantal bibliotheken in winkelcentra verder uit te breiden, zet het ministerie ook de onderhandelingen met 25 winkelcentra voort.

De bibliotheek van het winkelcentrum Akyaka Park in Ümraniye, Istanbul, waar literaire en artistieke evenementen, lezingen, handtekeningensessies, muziekoptredens en workshops zullen plaatsvinden, zal dienen met 252 werken op een oppervlakte van 5 vierkante meter. Boeken die uit de bibliotheek van het winkelcentrum zijn geleend om leesgewoonten te ondersteunen, kunnen worden teruggebracht naar een andere bibliotheek in het winkelcentrum.

In plaats van winkelcentra zorgt voor sociale verantwoordelijkheid

Het ministerie van Cultuur en Toerisme zet zijn inspanningen voort om de leescultuur in het hele land te verspreiden met meer dan 20 miljoen boeken en 57 bibliotheken, waarvan er 264 mobiel zijn.

Het ministerie onderneemt ook belangrijke projecten met als missie cultureel erfgoed over te dragen aan toekomstige generaties, het te laten adopteren, de toegang tot informatie uit te breiden, culturele en intellectuele producten te verzamelen en te bewaren en deze in dienst te stellen van de samenleving.

Het ministerie van Cultuur en Toerisme is begonnen met het bereiken van veel verschillende gebieden met zijn luchthaven-, station- en winkelcentrumbibliotheken naast klassieke bibliotheekruimten, en wil levenslang leren aanmoedigen en een leescultuur creëren en de leessnelheid verhogen, evenals de sociale verantwoordelijkheden van winkelcentra in dit opzicht. biedt de mogelijkheid om te vervullen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties