Nieuwe Corona-verboden aangekondigd in Izmir

Nieuwe corona-verboden aangekondigd in Izmir
Nieuwe corona-verboden aangekondigd in Izmir

De Izmir Metropolitan Municipality heeft nieuwe maatregelen toegevoegd aan de huidige maatregelen om gevallen van coronavirus te voorkomen die de afgelopen weken weer toenemen. In deze context werden openbare evenementen op het gebied van cultuur, kunst en sport opgeschort. Besloten is dat de kabelbaanfaciliteiten, het Wildlife Park, alle restaurants en cafés van de Grand Plaza en de Vocational Factory-cursussen een tijdje gesloten blijven.


een serie over de aankondiging dat Turkije de afgelopen weken snel toeneemt, het aantal gevallen van de aanhoudende coronavirus-uitbraak sinds maart en de Izmir Medische Kamer die dat uitleggen hoe Izmir met name uit de hand liep met de epidemie nadat de aardbeving werd opgelegd nieuwe maatregelen. In het kader van de maatregelen van de Izmir Metropolitan Municipality werden openbare cultuur, kunst en sportactiviteiten stopgezet. Bibliotheken Branch Directorate sloot alle bibliotheken voor fysieke toegang tot een tweede beslissing. Theatervoorstellingen, dans, filmvoorstellingen, concerten, operavoorstellingen, festivalactiviteiten, educatief koor en workshops, en tentoonstellingen in het stadsarchief en het bijkantoor van musea, waarvan werd aangekondigd dat ze in Izmir Art en Ahmed Adnan Saygun Art Centre zouden worden gehouden, werden opgeschort.

Cursussen, kinder- en jeugdcentra sluiten

De cursuscentra binnen de Vocational Factory, die opereert onder de afdeling Sociale Projecten van de Metropolitan Municipality van Izmir, en de workshops "FikrimİZ" en "Fablab" stopten ook met hun activiteiten vanwege de epidemie. In dit proces zullen ook sprookjeshuizen, kinderjongerencentra, historische Coal Gas-jeugdcampus, Örnekköy-jeugdcampus, vrouwenadviescentra, gehandicaptencentra en gehandicaptenbewustzijnscentrum hun deuren sluiten.

De cafetariadiensten zijn gestopt

De cafetaria's van het Izmir Wildlife Park, de liftcafetaria en het restaurant, de Teleferik-cafetaria's en het vleeshuis, de Izmir Art Cafetaria, het gehandicaptencentrum en de Örnekköy-faciliteiten waar GRAND Plaza actief is, zullen worden opgeschort. Izmir Geschiedenis, Cultuurreizen en Geschiedenis en Fotografie Bijeenkomsten zullen niet gehouden worden tijdens deze periode De Izmir Metropolitan Municipality organiseert geen hardloop- en soortgelijke sportactiviteiten tijdens de genomen periode, en sportscholen in alle branches zullen gesloten zijn.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties