Nieuwe beslissing in metro en ANKARAY voor weekendbeperking in Ankara

nieuwe beslissing van ankara metro en ankaray in de weekendbeperking
nieuwe beslissing van ankara metro en ankaray in de weekendbeperking

De Algemene Directie van EGO herschikte de vertrektijden van bussen en railsystemen in het kader van de avondklok die in het weekend werd gehanteerd om de coronavirusepidemie onder controle te houden. Burgemeester van de Metropolitan Municipality Mansur Yavaş, die de nieuwe verordening aan de burgers aankondigde via zijn sociale media-accounts, zei: "We bieden beldiensten van de districten naar het centrum en metrostations tijdens de uren dat de verboden metro en ANKARAY niet werken."


De Algemene Directie van EGO herschikte de vertrektijden van bussen en railsystemen in de hoofdstad vanwege de uitgaansverbod die in het weekend werd toegepast om de coronavirusepidemie onder controle te houden.

Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, maakte een aankondiging op zijn sociale media-accounts en zei: “We hebben de vertrektijden van onze bus en metro herschikt vanwege de avondklokbeperkingen. "We bieden ringdiensten van de districten naar het centrum en metrostations tijdens de uren dat de verboden metro en ANKARAY niet werken."

WINTERREGELING VOOR ZENDINGEN

Het algemeen directoraat van EGO zal blijven werken met het huidige winterdienstprogramma en de volledige capaciteit in overeenstemming met het besluit van de provinciale algemene hygiëneraad van de gouverneur van Ankara.

Hoewel de maatregelen worden verhoogd in het kader van coronavirusmaatregelen, evenveel zitten als de capaciteit van de wagen in Metro en ANKARAY, tot 50% van de capaciteit van de staande passagiers; Aan de andere kant zullen bussen dienen als de capaciteit van de zitplaatsen die op de voertuigvergunningen staat vermeld en 30% van de capaciteit van de staande passagiers die op de rijbewijzen staat, in overeenstemming met de regel van de staande passagier.

VERTREKTIJDEN EN ROUTES KUNNEN WORDEN GEZIEN OP EGO POCKET EN VIA HET INTERNETADRES

Gedetailleerde informatie over de bijgewerkte vertrektijden en routes van EGO-bussen; EGO CEP is toegankelijk via de mobiele applicatie of vanuit de secties "Vertrekuren" en "INTERCITY TRANSPORTATION / Web Information System" op 'www.ego.gov.tr'.

In de avondklok, terwijl de metro en ANKARAY niet rijden tussen 20.00-00.00 uur, is er een pendeldienst van de wijken naar het centrum of metrostations, terwijl bussen elke 20.00 minuten vertrekken vanaf 60 uur.

In de aankondiging van de Algemene Directie van EGO, ook door burgers te waarschuwen die het openbaar vervoer gebruiken in het kader van de COVID-19-uitbraak; Hij vroeg aandacht te besteden aan schoonmaak-, masker- en afstandsregels in voertuiginterieurs, haltes en stations.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties