We herdenken Mustafa Kemal Atatürk met genade en dankbaarheid op de 82e verjaardag van zijn dood

We herdenken Mustafa Kemal Ataturku met genade en dankbaarheid op de verjaardag van zijn dood
We herdenken Mustafa Kemal Ataturku met genade en dankbaarheid op de verjaardag van zijn dood

Op de 82ste verjaardag van zijn dood herdenken we met genade en dankbaarheid de grote leider Mustafa Kemal Atatürk, die zijn leven aan dit land wijdde, zijn hele leven voor de Turkse natie werkte en werd genoemd als een van de leidende leiders en commandanten in de wereld.


Atatürk, die de spoorlijnen aanlegde die tot op de dag van vandaag zijn geërfd door gebouwd te zijn met het gebrek aan tijden na onze nationale strijd, nationaliseerde de spoorlijnen die werden aangelegd in de Ottomaanse periode en eigendom waren van buitenlanders: "Spoorwegen zijn een belangrijker veiligheidswapen van een land dan een kanon." Hij toonde het belang dat hij hecht aan de spoorwegen.

Vanuit dit motto werken we 11 uur per dag, 7 dagen per week om dit erfgoed, dat ons door onze voorouders werd toevertrouwd, naar de betere en verdergaande, meer dan 24 leden van de familie TCDD Transport te brengen. YHT onze burgers, en om een ​​comfortabele en veilige reis te bieden die wordt beschreven in onze forenzentrein, die onze lading Turkije vervoert, kennen we onze belangrijkste opdracht.

Op 10 november herdenken we nogmaals de stichter van onze Republiek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en alle helden van onze Onafhankelijkheidsoorlog, al onze heiligen, veteranen en al onze voorouders met dankbaarheid en genade.

Kamuran YAZICI

Algemeen directeur van TCDD


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties