Hygiënemobilisatie in commerciële taxi's en minibussen in Bursa

Mobilisatie van hygiëne in commerciële taxi's en dolmus in slijmbeurs
Mobilisatie van hygiëne in commerciële taxi's en dolmus in slijmbeurs

Bursa Metropolitan Municipality startte in samenwerking met de Chamber of Drivers een hygiënecampagne in alle commerciële taxi's en minibussen, waarbij de gevallen van het coronavirus opnieuw stijgen.


Turkije en de hele wereld die samenkwamen om aanvullende maatregelen te nemen om het aantal gevallen van coronavirus te vergroten, gaven gewicht aan de Bursa Metropolitan Municipality, met name het ontsmettingswerk. Desinfectieteams van de afdeling Gezondheidszaken van de Metropolitan Municipality van Bursa hebben ook gedesinfecteerd in het centrum en de districten, vooral in het centrum en de districten, na de gezondheidsinstellingen, die de meest geschikte omgeving zijn voor de verspreiding van het virus, vooral bij de mensen die positieve gevallen hebben en de burgers die komen testen. Terwijl er regelmatig ontsmettingswerkzaamheden werden uitgevoerd in de bus, metro, tram en BUDO in het lichaam van Burulaş, werden deze keer commerciële taxi's en minibussen een voor een gedesinfecteerd in samenwerking met de Kamer van Bestuurders.

Alle commerciële taxi's en minibussen die voor het Zafer Taxi Station achter het Metropolitan Municipality Service Building kwamen, werden met de grootste zorg besproeid. Aangegeven werd dat dit ontsmettingswerk in bepaalde periodes zal worden herhaald.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties